κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
INSTA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πάρτε μέρος στον Instagram διαγωνισμό της Bovary και κερδίστε ένα κραγιόν της σειράς Clinique Pop Reds


Κραγιόν, το βασικό προϊόν ομορφιάς που πρωταγωνιστεί στο γυναικείο νεσεσέρ. 

Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, χρειαζόμαστε αρκετά, σε διαφορετικές υφές αλλά και αποχρώσεις.

Την περίοδο των εορτών αλλά και πάνω σε επίσημες περιστάσεις ή εμφανίσεις που απαιτούν δυναμικό look, το κόκκινο είναι η απόχρωση που κερδίζει με διαφορά. 

Η Clinique, το brand ομορφιάς που έχει ορίσει τη σφραγίδα της στο χώρο του μακιγιάζ αλλά και του skincare, έρχεται να συναρπάσει τους πάντες, με τη σειρά Clinique Pop Reds. Mια σειρά από πλούσιες και σαγηνευτικές αποχρώσεις του κόκκινου, που κολακεύουν κάθε απόχρωση επιδερμίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά. 

Αρκεί ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά για να ισορροπήσει το μακιγιάζ και να δημιουργήσουμε το απόλυτο, μονοχρωματικό makeup look. 

Tip για επαγγελματική εφαρμογή στα ζυγωματικά: Στρέψτε απαλά τη συσκευασία για να έχετε μικρή ποσότητα κραγιόν (για να μη σπάσει η άκρη του) απλώνετε λίγη ποσότητα στο εξωτερικό μέρος της παλάμης σας και ιδανικά με τη βοήθεια το πινέλο Clinique Buff εφαρμόζετε ομοιόμορφα στα ζυγωματικά.

Βασισμένα πάνω σε έναν κατοχυρωμένο αλγόριθμο που στηρίζεται στην Χρυσή Τομή και βρίσκεται πίσω από το Clinique Shade Match Science™, οι επτά αυτές αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί για να κολακεύουν την απόχρωση και τον τόνο της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. 

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστά τα Clinique Pop Reds:

  • Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια, 8 ώρες εφαρμογή.
  • Χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο.
  • Παρέχει σταθερή εφαρμογή, χωρίς να «τρέχει».
  • Δημιουργημένο με θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά όπως Στερόλες Ροδιού και Σκουαλένιο.
  • Σύνθεση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τα χείλη και στα ζυγωματικά ως ρουζ.
  • Πλήρης κάλυψη
  • Υψηλής λάμψης τελείωμα

Διαθέσιμο σε επτά αποχρώσεις: Red Hot, Red-Handed, Red-y to Party, Red-y or Not, Red Carpet, Red-y to Wear, και Roses are Red.

Διεκδικήστε ένα από τα 7 Clinique Pop Reds στον insta διαγωνισμό που τρέχει αυτές τις ημέρες στο account της Bovary. Κάνετε click εδώ, ακολουθήστε τα βήματα που υπάρχουν στην περιγραφή και ίσως είστε εσείς μία από τις τρεις τυχερές.

Καλή επιτυχία!

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα Clinique στο clinique.gr και ακολουθήστε τους στο Instagram, με ένα click @clinique_greece.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι η αποδοχή της διαβίβασης του email η/και του κινητού σας τηλεφώνου στην estee lauder hellas A.E / clinique με αποκλειστικό σκοπό την διευκόλυνση της παραλαβής των δώρων σας.

SHARE