Έμμα Στόουν
Έμμα Στόουν/ Φωτογραφία: AP Images
10|08|2023 12:03
SHARE
ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ

Η Έμμα Στόουν δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι -Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της με κοντό ξανθό καρέ


Η Έμμα Στόουν άλλαξε εντελώς το hairlook της και έγινε μια άλλη. Το νέο κούρεμά της ενθουσίασε τους fans της ηθοποιού!

Αποτελεί μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βραβευμένη με Όσκαρ και ικανή να μεταμορφώνεται κυριολεκτικά για τις ανάγκες του κάθε ρόλου της. Παράλληλα, θεωρείται style και beauty icon, αλλά και αγαπημένη μούσα του οίκου Louis Vuitton, με την ίδια να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και στην καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Έμμα Στόουν, την πρωταγωνίστρια του «La la land» που ανήκει στις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Και αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο look με το οποίο να έχουμε συνδυάσει την Έμμα Στόουν αυτό είναι σίγουρα τα μακριά κόκκινα μαλλιά της, με την οποία τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε και τη θυμόμαστε σε γνωστές ταινίες της -όπως το «Easy A».

Η Έμμα Στόουν δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι -Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της με κοντό ξανθό καρέ

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Έμμα Στόουν έκανε την έκπληξη και άλλαξε εντελώς το κούρεμά της, αφού αποχωρίστηκε τις αφέλειες αλλά και τα μακριά μαλλιά της, καθώς και το κόκκινο, χαρακτηριστικό χρώμα της.

Η celebrity hair stylist Mara Roszak επιμελήθηκε το νέο hairlook της Έμμα Στόουν και δημοσίευσε μια φωτογραφία της ηθοποιού, κάνοντας έτσι τα «αποκαλυπτήρια». Πρόκειται για ένα κοντό καρέ, που φαίνεται να είναι ασύμμετρο και να μακραίνει στο μπροστινό μέρος, ενώ η ξανθιά απόχρωση τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της -και ιδιαίτερα τα μάτια της.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν τη νέα εμφάνιση της Έμμα Στόουν, αν κρίνουμε από τα likes και τα αμέτρητα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της hair stylist.

SHARE