Τα SOS της αντιγήρανσης
Τα SOS της αντιγήρανσης
26|07|2022 13:10
SHARE
ANTI-AGING

Έξι βήματα στη ρουτίνα αντιγήρανσης


Βασικός κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας: είναι πολύ πιο εύκολο ν’ αποτρέψεις κάτι παρά να το διορθώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι σημάδια όπως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες και η ξηρότητα που σχετίζονται με την ηλικία είναι δύσκολο να τα εξαφανίσουμε από τη στιγμή που έχουν ήδη εμφανιστεί στο δέρμα μας. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι επιστήμονες συνιστούν ν’ αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε πρωτόκολλα αντιγήρανσης από πολύ νωρίς. Ας δούμε, τα βασικά βήματα σε μία φροντίδα αντιγήρανσης που συστήνουν οι ειδικοί.

Καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας: Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα αναπόφευκτα γίνεται πιο ξηρό. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος, ο λάθος καθαρισμός μπορεί να στεγνώσει περισσότερο το δέρμα. Αποφύγετε τα επιθετικά καθαριστικά, βεβαιωθείτε ότι το πλύσιμο προσώπου σας γίνεται απαλά και δεν αφαιρεί από το δέρμα τα φυσικά του έλαια.

Εφαρμόζουμε αμπούλες: Οι αμπούλες περιέχουν συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά για μέγιστη αποτελεσματικότητα αντιγήρανσης σε διαφορετικές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιούμε σέρουμ προσώπου με υαλουρονικό οξύ για να αποτρέψουμε τα σημάδια γήρανσης : Το υαλουρονικό οξύ είναι σημαντικό συστατικό κατά της γήρανσης γιατί μπορεί να «κρατήσει» έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Αυξάνει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και μειώνει το βάθος των ρυτίδων του δέρματός μας. Απλώνουμε τον ορό υαλουρονικού οξέος και η ελαφριά του υφή θ’ απορροφηθεί γρήγορα.

Χρησιμοποιούμε μια ενυδατική κρέμα: Η ενυδατική κρέμα αντιγήρανσης είναι σημαντικότατο βήμα στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Το δέρμα ξηραίνεται όσο μεγαλώνουμε, και η ξηρότητα συμβάλλει στην εμφάνιση των ρυτίδων και την τραχιά υφή. Όταν το δέρμα είναι ενυδατωμένο, οι ρυτίδες εμφανίζονται πιο λείες και λιγότερο εμφανείς.

Προσέχουμε την περιοχή των ματιών: Το δέρμα που περιβάλλει τα μάτια μας είναι πολύ λεπτό και είναι από τα πρώτα σημεία που εμφανίζουν σημάδια ορατής και μη ορατής γήρανσης. Εφαρμόζουμε ταμποναριστά την κρέμα με τα ακροδάκτυλα με ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να απορροφηθεί.

Προστατευόμαστε από τις ακτίνες του ήλιου: Κανένα αποτελεσματικό πρωτόκολλο περιποίησης δεν είναι πλήρες χωρίς αντηλιακό. Για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τη φωτογήρανση πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε μέρα ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος (προστασία από UVA, UVB, μακρές και ultra μακρές UVA). Εφαρμόστε το, ως το τελευταίο βήμα της περιποίησης.

Το αντιγηραντικό serum προσώπου HYALU B5 SERUM με τη μοναδική ενυδατική του σύνθεση αναπληρώνει τον όγκο, ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα, σφριγηλότητα και υγιή όψη.

Οι αμπούλες HYALU B5 περιέχουν συμπυκνωμένη σύνθεση 3 μορφών Υαλουρονικού οξέος, που ανακτά άμεσα την ελαστικότητα του δέρματος, επανορθώνει την επιδερμίδα και γεμίζει τις ρυτίδες σε μόλις 7 ημέρες.

Η αντιρυτιδική κρέμα HYALU B5 CARE βοηθά στην επανόρθωση του δέρματος αποκαθιστώντας τον όγκο του. Χάρη στη βαθιά ενυδάτωση, το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του και οι ρυτίδες στο πρόσωπο μειώνονται και λειαίνονται.

Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών HYALU B5 EYES επαναφέρει τον όγκο του δέρματος, επανορθώνει τον δερματικό φραγμό στην κουρασμένη και ευάλωτη περιοχή των ματιών. Μετά από 4 εβδομάδες οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 25%.Το HYALU B5 AQUAGEL SPF30 είναι ένα μοναδικό gel που περιέχει Υαλουρονικό οξύ αλλά και δείκτη προστασίας. Πρόκειται για μία μοναδική σύνθεση για ανάπλαση και επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού σε 1 ώρα ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή προστασία έναντι εξωτερικών παραγόντων (ακτίνες UVA/UVB & ρύπανση).

Η ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης της La Roche Posay δρα προληπτικά αλλά και διορθωτικά στα σημάδια γήρανσης του δέρματός σας.

SHARE