Εικόνες από την εκδήλωση Dior
Εικόνες από την εκδήλωση Dior
28|09|2022 09:57
SHARE
DIOR

Η φαντασμαγορική εκδήλωση στην Αθήνα για την παρουσίαση του μοναδικού J’adore Parfum d’Eau


Το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου επέλεξε ο οίκος Dior και η Parfums Christian Dior Hellas για να αποκαλύψουν στο ελληνικό κοινό τη νέα μεγάλη καινοτομία στον κόσμο της αρωματοποιίας, το πρωτοποριακό και αριστοκρατικό  J’adore Parfum d’Eau

Ένα αέρινο σκηνικό σε λευκούς και χρυσούς τόνους υποδεχόταν τους εκλεκτούς καλεσμένους, που γοητευμένοι παραδίδονταν στην εμπειρία ανακάλυψης της μαγείας πίσω από το παγκοσμίως πρώτο eau dparfum με βάση το νερό. Λουλούδια. Νερό. Αυτό είναι το μυστικό της αρωματικής έκπληξης που επεφύλασσε ο Οίκος και  που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης επιτυγχάνοντας το φαινομενικά ανέφικτο: να μην περιέχει ίχνος οινοπνεύματος  στη σύνθεσή του, ωστόσο να μη χάνει την υπόσταση και την έντονη αρωματική υπογραφή του. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Riccardo Mascambruno και η Διευθύντρια Marketing Άρτεμις Γκαραγκάνηκαλωσόρισαν εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και τις λάτρεις της ομορφιάς και του γαλλικού Οίκου στη νέα πρωτοποριακή εποχή για το J'adore. Το απόλυτα εμβληματικό άρωμα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο την ιδιότητά του να μεταμορφώνεται συνεχώς,  σαν σε μια διαρκή λουλουδάτη χορογραφία που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία. 

Εικόνες από την εκδήλωση Dior
Εικόνες από την εκδήλωση Dior

Τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς απογείωσαν με την ονειρική τους εμφάνιση οι καταξιωμένοι χορευτές, Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος, που σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική θέα από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athens Capital Center Hotel M Gallery, που φιλοξένησε μοναδικά την εκδήλωση, έκοβαν την ανάσα δημιουργώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Χρυσάνθη Κιτσινέλη – Μαρίνα Βερνίκου
Παυλίνα Βουλγαράκη – Δημήτρης Τσακούμης (Do It For Fun PR)
Ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Hellas, Riccardo Mascambruno, με
προσκεκλημένες της εκδήλωσης, από αριστερά Ιόλη Δημοπούλου, Σοφία Ακριτίδου,
Ανθή Σαλαγκούδη, Ελένη Βουλγαράκη, Μαλαματένια Παλατσίδη, Κωνσταντίνα
Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Ντούσκα, Ευτυχία Λαζάρου και την Ζέτα Τσακούμη της
εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Do It For Fun.
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το νέο J'adore Parfum d’Eau αναβιώνει τον αρχικό ενθουσιασμό που έκανε το άρωμα διάσημο κάνοντας τους πάντες να αναφωνούν  «C’est ça que J’adore!»

SHARE