Le Grand Numero de Chanel
Le Grand Numero de Chanel
ΕΚΘΕΣΗ

Η έκθεση Le Grand Numero de Chanel άνοιξε τις πόρτες της και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τα αρώματά της


Η CHANEL σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα εορταστικό και καθηλωτικό σκηνικό.

Η CHANEL αποκαλύπτει την αρχή μιας οσφρητικής οδύσσειας.

Το ταξίδι ξεκινά στη μέση μιας κολοσσιαίας πλατείας. Κάτω από έναν ουρανό γεμάτο λαμπερά σύμβολα, ο χώρος ζωντανεύει, λάμποντας σύντομα αλλά λαμπερά. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε τους τοίχους να μιλούν και να αναγνωρίσετε τα σχήματα των εμβληματικών μπουκαλιών, το καθένα μια είσοδο σε μια άλλη διάσταση.

Η ουσία της αρωματοποιίας CHANEL είναι η γεύση για αυτό που δεν μπορεί να οριστεί, η έκφραση ενός στυλ παρά ενός συστατικού. Κάθε άρωμα CHANEL είναι ένα τρένο σκέψης, μια σύνθετη σύνθεση στην οποία κάθε πρώτη ύλη ακονίζεται, με αποτέλεσμα ένα οσφρητικό καλειδοσκόπιο. Ένα ζωντανό άρωμα, σαν μια συμπυκνωμένη μορφή ζωτικής ενέργειας που εξελίσσεται σύμφωνα με τη μοναδική χημεία του δέρματος του κάθε ατόμου.

Είστε καλεσμένοι στην ιδιωτική προβολή για μια συλλογή 18 συγκινητικών έργων τέχνης με έντονη προσωπικότητα. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε και αφιερώστε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε την έκδοση αρωμάτων ενός τεστ Rorschach για να βρείτε το alter ego σας ανάμεσα στα 18 αρώματα LES EXCLUSIFS DE CHANEL.

Προκαλώντας μια ιδέα, έναν χαρακτήρα, κάθε άρωμα έχει ένα μοναδικό και απαράμιλλο χαρακτηριστικό. Κάθε άρωμα LES EXCLUSIFS DE CHANEL είναι μια έκπληξη, που εμπνέει δέος και συγκίνηση. Αμίμητα, είναι γεμάτα μυστήριο και κομψότητα, πολυτέλεια και τόλμη.

“Το άρωμα είναι μια σύνδεση με τον κόσμο γύρω μας, ένας τρόπος να εμφανιστούμε στον κόσμο. εκφράζει την προσωπικότητά μας όπως ακριβώς τα ρούχα που φοράμε ή οι τρόποι μας. Το άρωμα αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή, κάτι που δεν μπορεί να μεταφερθεί με άλλο τρόπο.” Olivier Polge, CHANEL In-House Αρωματοποιός-Δημιουργός

Τα πάθη της Gabrielle Chanel αντικατοπτρίστηκαν στις δημιουργίες της επειδή είναι κάποια που αγάπησε βαθιά. Λάτρευε τις ρομαντικές ηρωίδες των μεγάλων μυθιστορημάτων, που βίωσαν τον έντονο έρωτα χωρίς να επιτρέψουν ποτέ —και σίγουρα ποτέ σε έναν άντρα— να τους εμποδίσει.

Η μόνη σας πυξίδα είναι ένα σύνολο ενδείξεων. Ένα εκπληκτικά φρέσκο άρωμα κεχριμπαριού, απροσδόκητο για την εποχή του, αλλά απαραίτητο. Μια αόριστη ανάμνηση μιας λεπτής σιλουέτας. Μια ζεστή, αισθησιακή φωνή... Αυτό το εκθαμβωτικό τούνελ κατακλύζει τις αισθήσεις σας. Τα φώτα ταλαντεύονται ή η δική σας αντίληψη για το χρόνο και τον χώρο έχει παραμορφωθεί; Το να τη βρεις είναι ένας αγώνας σκακιού, όπου είναι η βασίλισσα και εσύ είσαι ένα απλό πιόνι όπως οι υπόλοιποι. Εκτός αν... Τι θα γινόταν αν μια σταγόνα αρώματος ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να σε μεταμορφώσει, για να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα είσαι εσύ, ο πραγματικός κύριος του παιχνιδιού;

“Ένα άρωμα είναι κάτι περισσότερο από ένα όνομα, ένα μπουκάλι ή ένα άρωμα. Είναι επίσης ό,τι φέρνει στο μυαλό μας όταν το εισπνέουμε, και ό,τι προκαλεί όταν το φοράμε. Είναι μια εντυπωσιακή και εξαιρετική δημιουργία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το άρωμα είναι ένα αξεσουάρ ή η τελευταία πινελιά σε μια εμφάνιση, αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Το άρωμα έχει πραγματική επίδραση στα συναισθήματά μας, την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση και τις επιθυμίες μας, και αυτό είναι που θέλουμε να βιώσουν όλοι.” Thomas du Pré de Saint Maur, Επικεφαλής του Global Creative Resources for Fragrance & Beauty, Fine Jewelry & Watches

SHARE