Γυναίκα κρατάει τσάντα με κίτρινο παλτό
H νέα τάση στα νύχια/Φωτογραφία: Shutterstock
INDIE NAILS

Indie Nails: Η νέα, δημοφιλής τάση στα νύχια για το 2021


Τα νύχια μας για το νέο έτος γίνονται πιο διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα.

Η νέα τάση στον beauty κόσμο ονομάζεται «indie nails» και κάνουν θραύση στο Instagram και το Pinterest. Τα νύχια μας γίνονται πιο χαρούμενα και η νέα τάση στο μανικιούρ μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε σε κάθε νύχι το αγαπημένο μας σχέδιο.

Μια από τις πιο συνηθισμένες απορίες όταν σκεφτόμαστε να περιποιηθούμε τα νύχια μας είναι «τι μανό να επιλέξω;». Με τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα στα βερνίκια νυχιών για τον χειμώνα, είναι λογικό να μπερδευόμαστε. Με τη νέα τάση των indie nails δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να επιλέξουμε ένα μόνο βερνίκι, γιατί μπορούμε να βάψουμε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα και σχέδιο!

Τα έντονα χρώματα και σχέδια παίρνουν τη σκυτάλη στο μανικιούρ για το νέο έτος και κάθε μας νύχι έχει διαφορετικό χρώμα. Ηρθε η ώρα να ξεφύγετε από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και το σκούρο μονοχρωματικό και να δοκιμάσετε την πιο fun εκδοχή του μανικιούρ.

Για να δώσετε ένα ενδιαφέρον twist στο μανικιούρ σας συνδύαστε πολλά χρώματα και σχέδια και επιλέξτε τα αγαπημένα σας βερνίκια κάνοντας έναν ωραίο και παιχνιδιάρικο συνδυασμό.

Τα indie nails είναι πολύ δημοφιλή σε Instagram και Pinterest και όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν τη νέα τάση για το 2021.

Δείτε τις φωτογραφίες (πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες):

SHARE