Κοκκινομάλλα με κόκκινο κραγιόν και τζιν μπουφάν
Κάνε το δικό σου layering στην ομορφιά/Φωτογραφία: AndriyKo Podilnyk/unsplash
ΤΑΔΕ ΕΦΗ

Tο layering στην ομορφιά είναι η δική σου υπογραφή στην περιποίηση


Κάνε το δικό σου layering στην ομορφιά.

Ο ελληνικός χειμώνας είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του layering όσον αφορά τη μόδα. Από κει και πέρα, στο beauty κομμάτι, επί της ουσίας το layering στην ομορφιά είναι η δική σου υπογραφή στην περιποίηση (προσώπου, σώματος, αλλά και μαλλιών). Κι έχει πάντα μοναδικό ενδιαφέρον κάθε layering. Ειδικά αυτό στο μακιγιάζ και περισσότερο ο συνδυασμός 2 ή 3 διαφορετικών αρωμάτων. Το ένα προϊόν κομποζάρει με το άλλο. Κάτι ταιριάζει πολύ. Κάτι λιγότερο. Είναι κι η αίσθηση που σ΄αφήνει καθετί. Μια σύνθεση μπλέκει με μια άλλη. 

Δοκίμασε να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς σε σκιές, μολύβια, κραγιόν, ρουζ, βερνίκια, αρώματα, κρέμες προσώπου, σώματος ακόμη και προϊόντων μαλλιών. Αλλωστε  ομορφιά είναι στους συνδυασμούς (ακά στις παρέες). Σκιές, μολύβια, μεικαπ και highlighter αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν λαμπερά λουκ. Κάθε δημιουργικό πλάσμα του πλανήτη beauty αρέσκεται στο να φτιάχνει το δικό του καμβά. Εσύ τι επιλέγεις να κάνεις;

Δοκίμασε να κάνεις δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς στα μάτια. Ταίριαξε το μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο με το πράσινο μολύβι στο κάτω. 

Δείτε πώς θα κάνετε το layering στην ομορφιά στο beautydiaries.gr

SHARE