Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον/ Φωτογραφία: AP Images
03|01|2024 11:41
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Με αυτόν τον τρόπο η Κέιτ Μίντλετον διατηρεί σταθερές τις αφέλειές της -Hairstylist αποκαλύπτει


Αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει η Κέιτ Μίντλετον να κρατά τόσο σταθερές τις αφέλειές της στις δημόσιες εμφανίσεις, τότε αξίζει να δείτε το βίντεο μιας hairstylist που έγινε viral.

Το περασμένο φθινόπωρο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αλλάξει το hairloook της και εμφανίστηκε με στιλάτες curtain bangs, οι οποίες θεωρούνται αρκετά απαιτητικές, αφού χρειάζονται σχεδόν καθημερινό styling.

Οι curtain bangs έχουν πάρει το όνομά τους από το αγγλικό «curtain», δηλαδή κουρτίνα, από τον τρόπο με τον οποίο πέφτουν και πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά το πρόσωπο. Από τη star Brigitte Bardot, μέχρι την top makeup artist Violette, οι πιο στιλάτες γυναίκες ανά εποχή επιλέγουν τις curtain bangs, καθώς είναι μία πινελιά στο hairstyle που αυξάνει τη θηλυκότητα και το sex appeal.

Ωστόσο, παρά το απαιτητικό κούρεμα, οι αφέλειες της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να μην κουνιούνται καθόλου από τη θέση τους, με αποτέλεσμα τα μαλλιά της να δείχνουν αψεγάδιαστα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Ως αποτέλεσμα, η hair stylist Bekah Morris αποφάσισε να δημοσιεύσει στο TikTok ένα βίντεο, όπου εξηγεί πώς καταφέρνει η Κέιτ Μίντλετον να κρατά σταθερά τα μαλλιά της.

@bekah_and_co #greenscreenvideo princess Catherine’s hair secret #katemiddleton #katemiddletonstyle #bekahandco #royalfamily #hair #hairtok #hairdresserreacts #royaltok ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

«Παρακολουθήστε τα μαλλιά της. Ο άνεμος φυσάει, τα μαλλιά της δεν κουνιούνται καθόλου», είπε η TikToker -με το όνομα χρήστη @Bekah_and_co-, καθώς έδειχνε πλάνα από μια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον τον περασμένο Νοέμβριο.

«Χρησιμοποιεί τόνους λακ για να κρατήσει τα μαλλιά της στη θέση τους, για να κρατήσει τις αφέλειές της στη θέση τους», είπε η Bekah. «Έτσι, αν θέλετε αφέλειες και ζείτε σε μια πόλη με πολύ αέρα ή σε μια πόλη με υγρασία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόν για να τις κρατήσετε ακίνητες».

Για να αποδείξει τη θεωρία της, η hair stylist δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, όπου κρατά ένα πιστολάκι μπροστά από το πρόσωπό της, το οποίο φυσά τις αφέλειές της -πρώτα χωρίς και στη συνέχεια με λακ. Χωρίς τη λακ οι αφέλειες φυσικά δεν κάθονταν στη θέση τους, ενώ ενώ η λακ τις κρατούσαν σταθερές.

Μετά την ανάρτησή του, το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές. Πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν το δικό τους σχόλιο, λέγοντας ότι συμφωνούν με την άποψη της Bekah σχετικά με τη λακ, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που πιστεύουν ότι η Κέιτ Μίντλετον φορά extensions. Η απάντηση σε αυτό δεν άργησε να έρθει, με τους υποστηρικτές της λακ να αναφέρουν ότι, ακόμα και να μην είναι τα φυσικά μαλλιά της, πάλι χρειάζεται ένα προϊόν για να τα διατηρήσει σταθερά.

SHARE