Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου/ Φωτογραφία: Instagram/ @klelia_andriolatou
22|04|2023 15:10
SHARE
ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ

Κλέλια Ανδριολάτου: Η αλλαγή στα μαλλιά που φώτισε το πρόσωπό της -Το νέο look τής πάει πολύ


Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της που φρέσκαρε το look της και φώτισε το πρόσωπό της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε την καριέρα πριν από μερικά χρόνια στη σειρά «Μπρούσκο», ωστόσο θα έλεγε κανείς ότι τώρα απολαμβάνει την πραγματική επιτυχία, καθώς ο ρόλος της στον «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την καθιέρωσε σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό Glow, ανέφερε σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο: «Η πρόταση για το "Maestro" ήρθε τη στιγμή που τελείωσα τη δραματική σχολή, κι αυτό το θεωρώ μεγάλη τύχη, γιατί ο Χριστόφορος δεν κάνει τόσο συχνά παραγωγές, είναι πολύ συγκεκριμένος. Κάνει μια δουλειά όταν είναι πραγματικά έτοιμος. Αυτός ο χρονικός συνδυασμός ήταν πολύ πετυχημένος, γιατί ήμουν διαθέσιμη ν’ ανταποκριθώ. Έγινε μ’ ένα τηλέφωνο από τον Χριστόφορο, ο οποίος μου πρότεινε αρχικά να πιούμε έναν καφέ. Μου εξήγησε ότι είναι για μία σειρά που γράφει και ότι θα ήθελε να με δει, διότι οι δάσκαλοί μου από το Ωδείο Αθηνών με πρότειναν. Έτσι, λοιπόν, βγήκαμε, μου μίλησε για το έργο, για το ποιος θα είναι ο ρόλος. Δε μου είπε φυσικά ότι τον έχω πάρει. Μια πρώτη κουβέντα κάναμε. Ύστερα δεν ξαναμιλήσαμε, και έπειτα από κάποιους μήνες δέχτηκα ένα άλλο τηλεφώνημα από μία εταιρία κάστινγκ. Έκανα 3-4 ακροάσεις και με πήραν».

Η Κλέλια Ανδριολάτου, λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro και εμπνευσμένη από τον ανοιξιάτικο καιρό, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Το νέο και φρέσκο hairstyle είναι πιο ανοιχτό. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει υιοθετήσει μια πιο καστανόξανθη απόχρωση στα μαλλιά της και της πάει πολύ.

Δείτε την Κλέλια Ανδριολάτου με το νέο της hairlook:

SHARE