fbpx H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα | BOVARY
Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου
SHARE
SHISEIDO

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα


H Shiseido, με περισσότερα από 145 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας στον χώρο της ομορφιάς, καθοδηγείται από την Επιστήμη και εμπνέεται από την Τέχνη, δίνοντας έμφαση στην υψηλή αισθητική και την κορυφαία επιστημονική έρευνα.

Στο πρόσωπο της Μαρίας Ναυπλιώτου, η Shiseido συναντά την «σύγχρονη μούσα» της στην Ελλάδα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, ενσαρκώνει την συναρπαστική συνένωση της απλής κομψότητας με τη δύναμη της φυσικής λάμψης. O τρόπος με τον οποίο η ίδια προσεγγίζει την ομορφιά, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την φιλοσοφία και τις αξίες της Shiseido. Μας προτείνει να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας και να αποκτήσουμε μια αρμονική σχέση μαζί του.

Να αποδεχθούμε την ηλικία μας, αντικρίζοντας τον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και να αναδείξουμε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η νέα προηγμένη σειρά περιποίησης Vital Perfection που ενισχύει την έννοια της παντονινής ομορφιάς, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ανακτήσει την ζωντάνια και να ενισχύσει την σύσφιγξη της επιδερμίδας της. Η καινοτόμος σύνθεσή της, εμπνευσμένη από την νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido, αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας. Η επιθυμία για ορατό αποτέλεσμα lifting σε μία εβδομάδα γίνεται πραγματικότητα ενώ σε τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή. Η πλούσια ενυδατική και μεταξένια υφή των προϊόντων της Vital Perfection, εξισορροπεί τις αισθήσεις και χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.

Η Μαρία Ναυπλιώτου δήλωσε σχετικά:
«Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς.»

Αναδείξτε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού σας με την Vital Perfection:

Με το πέρασμα του χρόνου, όλο και πιο πολύ οι αξίες μας καθρεφτίζονται στο πρόσωπό μας. Οι γραμμές έκφρασης δημιουργούν ένα ζωντανό πορτρέτο που ομορφαίνει περισσότερο, όσο εμείς του προσθέτουμε τις εμπειρίες μας.

Οι γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 40 αλλά και μετά, έχουν πλούτο εμπειριών. Νιώθοντας άνετα με τον εαυτό τους, αντικρίζουν τον κόσμο με ανοιχτό πνεύμα και αυτοπεποίθηση. Δίνουν μορφή σε ένα θετικό μέλλον, ανακαλύπτουν τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους και αντιμετωπίζουν τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

Και ενώ όσο μεγαλώνουμε, οι ανησυχίες για την επιδερμίδα μας αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους,τα προηγμένα προϊόντα περιποίησης μας βοηθούν να στοχεύσουμε στις βασικές αιτίες της χαλάρωσης, των σκούρων κηλίδων και των έντονων ρυτίδων. Οι προληπτικές λύσεις, μπορούν να φανερώσουν την εσωτερική ζωτικότητα των γυναικών, ενισχύοντας την επιδερμίδα έτσι ώστε να αποτυπώνουν κάθε έκφρασή τους. Απόλυτα και αυθεντικά. Και να μεγαλώνουν όμορφα με κάθε έκφραση στο πρόσωπό τους.

Η σύνθεση της Vital Perfection δημιουργήθηκε με τη νέα Τεχνολογία ReNeuraTM* της Shiseido και το Σύμπλεγμα KURENAI-TruLift. Η προηγμένη σειρά περιποίησης αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης: την απώλεια ελαστικότητας,τις ρυτίδες και τις σκούρες κηλίδες.

Η μεταξένια και πολυτελής υφή της Vital Perfection Uplifting and Firming Cream απλώνεται με εξαιρετική ευκολία. Πλούσια ενυδατική, αγκαλιάζει την επιδερμίδα στη στιγμή και βοηθά μέρα με τη μέρα, να τη νιώθετε πιο ελαστική.

SHARE