ÉBÈNE FUMÉ
ÉBÈNE FUMÉ
22|11|2021 19:21
SHARE
ÉBÈNE FUMÉ

Το νέο, σαγηνευτικό άρωμα του οίκου Tom Ford, Ébène Fumé


«’Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αντανακλά την εσωτερική αίσθηση στοχασμού και διαλογισμού. Το Ébène Fumé, άκρως αισθησιακό, διεγείρει το πνεύμα, τη διάθεση και τις αισθήσεις… Aυτό πιθανώς αποτελεί την ύψιστη αίσθηση πολυτέλειας που υπάρχει» τονίζει ο Tom Ford.

Το Tom Ford Ébène Fumé ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Eβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.

Το Ébène Fumé είναι μια ανάσα εξαγνισμού απόλυτης ευφορίας. Ξυλώδες, με νότες από κεχριμπάρι που εκρήγνυται από την καπνιστή αίσθηση του Palo Santo- μία νότα με εξαγνιστικές ιδιότητες από το θρυλικό ξύλο που καίγεται σε ναούς. Το Palo Santo απελευθερώνει ένα μυστηριώδες μείγμα από γήινα ξύλα, εσπεριδοειδή και πευκοβελόνες. Την τελετουργία μυσταγωγίας συμπληρώνει ιδανικά το μαύρο πιπέρι absolute και τα φύλλα βιολέτας.

ÉBÈNE FUMÉ

Στην καρδιά του Ébène Fumé κυριαρχούν οι νότες δέρματος που αναδύουν τα ξηρά ξύλα και το ελιξίριο καλέντουλας, καθώς και η ρητίνη από κίστο absolute Ισπανίας. Το απόσταγμα από πάπυρο και οι νότες λουλουδιών αναμειγνύονται με τα μεγαλειώδη τριαντάφυλλα, ενώ οι νότες από Αφρικανικό ‘Έβενο -στο χρώμα της πιο σκοτεινής νύχτας- αποκαλύπτονται μέσα από τις νότες δέρματος και ρητίνης. Το άρωμα από Αφρικανικό ‘Έβενο αναζωπυρώνεται από βαλσαμικές νότες και Αγιόξυλο.

Το Ébène Fumé διατίθεται σε διάφανο Private Blend μπουκάλι με mahogany καπάκι. Τα 50ML έχουν την αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός πιονιού από σκάκι και τα 250ML προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια στο μπουντουάρ ή στον χώρο περιποίησης.

Διαθέσιμο σε περιορισμένα σημεία πώλησης TOM FORD

SHARE