Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum
Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum
SHISEIDO

Ανακαλύψτε το νέο Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum, από τη Shiseido


Η διάσημη συλλογή της Future Solution LX, υποδέχεται το πιο πολυτελές προϊόν περιποίησης που ξεπερνά κάθε προσδοκία: Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum

Αγκαλιάστε την επιδερμίδα με την πολυτέλεια των "θαυμάτων ́" που προσφέρει η Ιαπωνική φύση – τη ζωτικότητα του θρυλικού βοτάνου Enmei και τη σπάνια λάμψη του Green Treasured Silk.

Αισθανθείτε πρωτοφανή ανανέωση. Η ζωή γεμίζει φως.

H γενναιόδωρη συμπύκνωση των δραστικών συστατικών κατακλύζει την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα αόρατο πέπλο. Ένας εξαιρετικός ορός αναζωογόνησης της όψης και της αίσθησης της επιδερμίδας, αποκαθιστά τη φωτεινότητα και αποκαλύπτει νέες διαστάσεις φωτός. Οι ορατές ρυτίδες σβήνουν και οι ενδείξεις γήρανσης καθυστερούν.

Υπερβαίνει τις προσδοκίες ενυδάτωσης, ελαστικότητας και λάμψης και πυροδοτεί τη βαθύτερη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum

Οι σχέσεις που δημιουργούμε με τους ανθρώπους, τα αντικείμενα, τη φύση, αποτελούν το πλήρωμα της ζωής μας. Στην Ιαπωνία , αυτές οι σχέσεις ονομάζονται En – μια αντίληψη που ενισχύει το σεβασμό και τον εορτασμό των ουσιαστικών δεσμών. Μια πεποίθηση ενός σοφά μελετημένου πεπρωμένου, που ενισχύεται στο πέρασμα του χρόνου, για όλα όσα πραγματικά πρέπει κάποιος να εκτιμά.

Σεβασμός για κάθε σχέση και κάθε στιγμή.

Με γνώμονα αυτή την αντίληψη, το Ιαπωνικό ιδεώδες για την ομορφιά αποκτά πιο βαθιά έννοια. Ενστερνίζεται την άποψη ότι η εσωτερική μας λάμψη είναι ο πραγματικός πλούτος και η αυθεντική ομορφιά που κάποιος μπορεί να αποκτήσει. Αυτή η ομορφιά, έχει την ικανότητα να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Από αυτή την ιδέα, γεννήθηκε εδώ και χρόνια η πολυτελής σειρά Future Solution LX. Σήμερα εμπλουτίζεται με ακόμα μεγαλύτερη λάμψη με το νέο ορό Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum. Κάθε σταγόνα του εμπλουτίζει τις στιγμές μας, ρίχνοντας άπλετο φως στη μοναδικότητα μας και αναδεικνύει την εσωτερική μας λάμψη.

Στην καρδιά της σύνθεσης της σειράς Future Solution LX, βρίσκεται το Enmei Herb, ένα εκπληκτικό βότανο που ανακαλύφθηκε στους πρόποδες ενός ιερού βουνού στην Ιαπωνία, γνωστό για τις δυνάμεις μακροβιότητας και ανανέωσης που εσωκλείει. Ο θρύλος λέει ότι, ο Kobo Daishi, ένας βουδιστής μοναχός και λόγιος, χρησιμοποίησε το θαυματουργό Enmei για να θεραπεύσει έναν άρρωστο ταξιδιώτη που περιέθαλψε.

Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum

Σήμερα η Shiseido, αποκωδικοποίησε τις δυνάμεις του μαγικού βοτάνου και τις χρησιμοποιεί για να επανακτήσει την φωτεινότητα και την ζωτικότητα της επιδερμίδας.
Αποκλειστικά για τη συλλογή Legendary Enmei Collection, το βότανο περισυλλέγεται- με το χέρι - μία από τις πιο συμβολικές ημέρες του Ιαπωνικού έτους - Tensha Nichi .

Αυτές οι ημερομηνίες είναι σπάνιες και θεωρούνται ως οι στιγμές που οι μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος βρίσκονται στο απόγειο τους.

Όπως το πολύτιμο ροζ διαμάντι, έτσι και το Green Treasured Silk, αποτελεί ένα από τα σπανιότερα και ανεκτίμητης αξίας δώρα της φύσης. Κλώθεται στα Ιαπωνικά δρύινα δάση από τις πεταλούδες της νύχτας, που τα κουκούλια τους παράγουν μόλις το ένα εκατομμυριοστό από όλο το μετάξι στον πλανήτη.

Καλλιεργείται στα καταπράσινα βουνά, τα δάση και τους κρυστάλλινους ποταμούς της Ιαπωνίας, ενώ λέγεται πως το μεγαλειώδες αυτό συστατικό, αφορούσε παραδοσιακά την αυτοκράτειρα. Οι ίνες με απαλό πράσινο χρώμα και εξαίσια λάμψη, είναι αέρινες και απαλές με ασύγκριτη ελαστικότητα και αντοχή.

Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum

Σαγηνευτικό
Εμποτισμένη σύνθεση με νότες από Ιαπωνικό τριαντάφυλλο (hamanasu), άνθη δαμασκηνιάς (ume) and άνθη κερασιάς (sakura), αναδύει συμφωνίες από θηλυκό άρωμα τριαντάφυλλου και γιασεμιού. Το άρωμα είναι ευχάριστο και φίνο ταυτόχρονα ενώ μια ιδέα λωτού ανεβάζει τη διάθεση.
Πολυτελές
Απόλυτη λάμψη σε πυκνή υφή που θυμίζει gel. Μόνο δύο σταγόνες αρκούν για όλη την επιφάνεια του προσώπου. Αισθανθείτε τον ορό να τυλίγει την επιδερμίδα σαν αόρατο πέπλο ενώ παράλληλα εμποτίζει το δέρμα με την πολύτιμη σύνθεση.
Εφαρμόστε τον ορό πρωί και βράδυ για εντατική θρέψη.

Εμπνευσμένο από την Ιαπωνική παράδοση και εμπλουτισμένο με βαθύτερο νόημα. Κάθε λεπτομέρεια στη συσκευασία ενστερνίζεται την έμπνευση πίσω από τη συλλογή Legendary Enmei. Το εξωτερικό του τυλίγεται με origata, τον παραδοσιακό τρόπο συσκευασίας που αποπνέει ειλικρινή ευγνωμοσύνη.

Τυλίγεται με mizuhiki, ένα ιδιαίτερο χάρτινο κορδόνι που χρησιμοποιείται για να δένει πολύτιμα δώρα. Μια απλή χειρονομία δεσίματος που φέρνει καλό «EN».

Το μπουκάλι με μια υποψία απαλού πράσινου, μοιάζει να εσωκλείει τις μυστικές δυνάμεις τις φύσης και των δύο πανίσχυρων συστατικών του βοτάνου Enmei και του Green Treasured Silk.

Το κρυμμένο μήνυμα συναντάται στο εσωτερικό κάθε συσκευασίας – μια κάρτα misu, φτιαγμένη από bamboo, που κάποτε χρησιμοποιούνταν από τους ευγενείς όταν ήθελαν να ενδυναμώσουν την παρουσία τους.

Πάνω στην κάρτα μια εμπνευσμένη ευχή, διάχυτη στην συλλογή: «Ας πλημμυρίσει η ομορφιά τη ζωή σου»

(En): καρμική δύναμη ή ενέργεια, μια αόρατη ενέργεια που δημιουργεί τους δεσμούς ή οδηγεί τις σχέσεις μας με τον κόσμο γύρω μας

SHARE