La Prairie Platinum Rare
La Prairie Platinum Rare
27|10|2020 12:22
SHARE
LA PRAIRIE PLATINUM RARE

Ο Ελβετικός οίκος La Prairie παρουσιάζει τον επανασχεδιασμό της συλλογής Platinum Rare


Η πλατίνα, το πιο ευγενές μέταλλο, προήλθε από την σύγκρουση δύο αστέρων νετρονίων σε μια μακρινή πλευρά του Σύμπαντος, εκεί όπου η βαρύτητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Σύμφωνα με τη θεωρία της σχετικότητας του Albert Einstein, όσο μεγαλύτερη είναι η βαρύτητα, τόσο πιο αργά κυλά ο χρόνος. Κατά συνέπεια, η πλατίνα προέρχεται από ένα μέρος όπου ο χρόνος αναστέλλεται. Εμφανίστηκε στη Γη πριν από περισσότερα από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, μέσα από μια βροχή μετεωριτών. Μαζί της έφερε μια δική της διάσταση γύρω από το χρόνο – την Platinum Στιγμή.

Οι επιστήμονες της La Prairie, εμπνευσμένοι από τη δυνατότητα να διακόπτουν τους νόμους του χρόνου που αντιπροσωπεύουν την Platinum Στιγμή, συνέχισαν την αναζήτηση τους για την αιώνια ομορφιά. Με την επανεξέταση της Συλλογής Platinum Rare, η La Prairie επαναδημιουργεί αυτή τη στιγμή - μια στιγμή κατά την οποία ο χρόνος αναστέλλεται και έτσι ξεκινάει η Υψηλή-Αναζωογόνηση.

Η Υψηλή Αναζωογόνηση είναι η ίδια η ουσία της Συλλογής Platinum Rare, εμπνευσμένη από την πλούσια κληρονομιά της La Prairie που ξεκίνησε με το πρωτοποριακό έργο του Dr. Paul Niehans, πατέρα της Κυτταρικής Θεραπείας και της Κλινικής La Prairie. Οι πρωτοποριακές αναζωογονητικές θεραπείες του ίδιου αναπτύχθηκαν στην Κλινική της La Prairie στο Montreux της Ελβετίας, πριν από περισσότερα από 80 χρόνια. Αποτελούν το θεμέλιο των ακατάπαυστων έρευνών της La Prairie και χρησιμεύουν ως η γένεση της σημερινής Υψηλή Αναζωογόνησης. Περισσότερο ακόμα και από μια επιστήμη, η Υψηλή Αναζωογόνηση είναι μια έκφραση του savoir-faire της La Prairie, που προσφέρει την πιο εκλεπτυσμένη, μοναδική σύνθεση, μαγευτική εμπειρία και εξαιρετική συσκευασία στα προϊόντα της μέχρι σήμερα.

Το 2020, η La Prairie παρουσιάζει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από την επιστήμη της Υψηλής Αναζωογόνησης.

Η φυσική αναζωογονητική δύναμη του δέρματος βασίζεται σε μια συντονισμένη προσπάθεια των κυττάρων του δέρματος σε όλα τα επίπεδα του, δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό σύμπλεγμα αλληλένδετων διεργασιών αναζωογόνησης. Χάρη στη σύνδεση αυτών των διαδικασιών, η ενεργοποίηση του ενός θα ενεργοποιήσει και τα υπόλοιπα. Με το πέρασμα του χρόνου, η φυσική αναζωογονητική ικανότητα του δέρματος μειώνεται.

Η La Prairie εντόπισε πέντε βασικές διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος. Προκαλώντας έτσι πολλές ακόμα σημαντικές διαδικασίες αναζωογόνησης. Η Επιστήμη της Υψηλής Αναζωογόνησης υποστηρίζει το φυσικό σύμπλεγμα των αλληλένδετων διαδικασιών αναδόμησης του δέρματος για να δημιουργήσει έναν μοναδικό Κύκλο Αναζωογόνησης σε όλο το δέρμα, αντιμετωπίζοντας έτσι όλα τα σημάδια της γήρανσης.

Τα κλειδιά για την υποστήριξη των διαδικασιών αναζωογόνησης είναι δύο δραστικά συστατικά: το πατενταρισμένο Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie και το νέο, αποκλειστικό Πολυπεπτίδιο Πλατίνας ειδικά σχεδιασμένο για τη Συλλογή Platinum Rare.

Το νέο Πολυπεπτίδιο Πλατίνας είναι ένα ισχυρό σύμπλεγμα τριών διαφορετικών πεπτιδίων προσαρτημένων σε σφαιρικά σωματίδια πλατίνας σχεδιασμένα να ενεργοποιούν τις διαδικασίες αναζωογόνησης. Το πεπτίδιο πλατίνας το οποίο χρησιμοποιούταν έως σήμερα στόχευε κυρίως στην ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου, ενώ το νέο Πολυπεπτίδιο Πλατίνας πάει ένα βήμα πιο πέρα καθώς σχεδιάστηκε για να ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος.

Το πατενταρισμένο Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie αποτίνει φόρο τιμής στον Dr. Paul Niehans. Δημιουργήθηκε αρχικά στην Κλινική της La Prairie, αλλά την δεκαετία του 1990 δέχθηκε μια σημαντική εξέλιξη, με βιοτεχνολογικές διαδικασίες που αντικατέστησαν τις μέχρι τότε τεχνολογίες εξαγωγής του.

Το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie θεωρείται ο φύλακας της επιδερμίδας και προσφέρει νέα ζωή στα κύτταρα που γεννούν την ομορφιά. Παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βοηθά στην προστασία του από παράγοντες στρες.

Στοχεύει επίσης τα βασικά κύτταρα και συστατικά του εξωκυτταρικού πλέγματος για μια αναζωογονημένη όψη.

Η La Prairie κατόρθωσε να ανανεώσει την πατέντα του Αποκλειστικού Κυτταρικού Συμπλέγματος μετά την πάροδο των 20 ετών – κάτι εξαιρετικά σπάνιο στον κόσμο των πνευματικών ιδιοκτησιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν νέα ευρήματα του Αποκλειστικού Κυτταρικού Συμπλέγματος όπου έδειξαν ότι προστατεύει τα βασικά κύτταρα και αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Η σύνθεση της Platinum Rare Haute-Rejuvenation εμπλουτισμένη από τα Πολυπεπτίδια Πλατίνας και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα βοηθά στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, στην ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων, στην προστασία έναντι εξωτερικών παραγόντων στρες, ενώ βελτιώνει το κυτταρικό περιβάλλον και ενεργοποιεί την κυτταρική επικοινωνία. Αυτές οι κυτταρικές δραστηριότητες έχουν ταυτοποιηθεί με δοκιμές in vitro σε κύτταρα δέρματος και σε τρισδιάστατα μοντέλα δέρματος καθώς επίσης και με κλινικές μελέτες με την ανάλυση διαφόρων συστατικών του δέρματος. Οι νέες φόρμουλες είναι εμπλουτισμένες με τις καινοτόμες δημιουργίες της Συλλογής Platinum Rare: το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir, το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, τη Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream και τη Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream.

Μέσα από την πρωτοποριακή ανάπτυξη της Κυτταρικής Θεραπείας, ο Dr. Niehans κατάφερε να αναστείλει το χρόνο για τους πελάτες του, προσθέτοντας ζωή στα χρόνια. Ωστόσο, ενώ τα αποτελέσματα της θεραπείας του ήταν ξεκάθαρα, ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκαν δεν ήταν τόσο. Αντλώντας έμπνευση από την έρευνά του Dr. Niehans, η La Prairie έχει καταφέρει να αναστείλει το χρόνο με την τόνωση βασικών διαδικασιών, δημιουργώντας έναν μοναδικό Κύκλο Αναζωογόνησης.

Με την Επιστήμη Υψηλής Αναζωογόνησης, η υφή του δέρματος γίνεται πιο εκλεπτυσμένη, οι ρυτίδες δείχνουν πιο λείες, τα επίπεδα υγρασίας αυξάνονται, ενώ ο τόνος του δέρματος γίνεται ομοιόμορφος. Η νεανική φυσική λάμψη ενισχύεται, η σύσφιξη και η ελαστικότητα της επιδερμίδας υποστηρίζονται και ο όγκος αποκαθίσταται – τα σημάδια της γήρανσης αντιστρέφονται ορατά, φέρνοντας μια στιγμή από Πλατίνα στη ζωή.

Ο αρχικός σχεδιασμός της Συλλογής Platinum Rare έχει επίσης επανεξεταστεί, εναρμονίζοντας την αισθητική με τους κώδικες της συλλογής χρησιμοποιώντας στις δημιουργίες την απόχρωση του πολύτιμου αμέθυστου. Έχουν προστεθεί λεπτομέρειες στο χρώμα της πλατίνας τόσο στις πιπέτες όσο και στις αντλίες για να μεταφέρουν τη λάμψη του πολύτιμου αυτού μετάλλου. Για να τονώσει περαιτέρω την εμπειρία της αποκάλυψης του προϊόντος, η La Prairie έχει δημιουργήσει συσκευασίες στα χρώματα της πλατίνας που αντανακλούν τους κώδικες της Υψηλής Κοσμηματοποιίας.

Παρόλο που η νέα σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με νέα πρωτοποριακή τεχνολογία, οι βελούδινες και λαμπερές υφές και το κλασσικό ιδιαίτερο άρωμα που χαρακτηρίζουν τη Συλλογή Platinum Rare έχουν διατηρηθεί.
Τόσο οι μεταξένιοι οροί όσο και οι πλούσιες κρέμες μεταφέρουν τις αισθήσεις σε άλλη διάσταση, στην άλλη πλευρά του χρόνου.
Με την ανανέωση της Συλλογής Platinum Rare μέσω της ένωσης του πολυτελούς savoir-faire της La Prairie και των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων γύρω από τη φροντίδα της επιδερμίδας, το αναζωογονημένο δέρμα εκπέμπει την ομορφιά της Platinum Στιγμής–τώρα και για πάντα.

Η τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας Haute-Rejuvenation ξεκινά με απόλυτα καθαρό δέρμα. Μερικές σταγόνες από το Platinum Rare Cellular Life-Lotion θα αποτοξινώσουν, ανανεώσουν και θα επαναφέρουν το δέρμα, προετοιμάζοντάς το έτσι για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir προσφέρει στο δέρμα μια αίσθηση αποκατάστασης και το αφήνει λείο και σφριγηλό. Ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, το Platinum Rare Cellular Night Elixir υπόσχεται νέο δέρμα έως το πρωί. Το ελιξίριο ημέρας και νύχτας συνοδεύεται από το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, έναν εκπληκτικό ορό για την περιοχή των ματιών. Έχει σχεδιαστεί για να ελαττώνει την όψη των ρυτίδων, να ανορθώνει και να συσφίγγει ορατά, ενώ παράλληλα δίνει φως κάτω από τα μάτια.

Η τελετουργία συνεχίζεται με την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream, μια ισχυρή θεραπεία για την περιοχή των ματιών που ανυψώνει και δίνει λάμψη, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Η τελετουργία περιποίησης συμπληρώνεται με την Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης που καταπολεμά όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

SHARE