La Prairie Skin Caviar
Ο τέλειος ορός ματιών / Φωτογραφία: La Prairie
18|10|2019 16:49
SHARE
LA PRAIRIE

Ανορθωμένα βλέφαρα, νεανικό σχήμα -Ο ορός ματιών που έχει ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης


Η περιοχή των ματιών είναι μία από τις πιο εκφραστικές αλλά και τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Κι αυτό γιατί το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και εύθραυστο.

Καθώς περνούν τα χρόνια, αποτυπώνονται στο πρόσωπό μας όλα τα ταξίδια, οι πιο όμορφες αλλά και οι δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Όπως σε έναν χάρτη, έτσι και στο δέρμα διακρίνεται η πορεία μας.

Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα είναι μέρος του ταξιδιού και κάνουν την εμφάνισή τους στο δέρμα του προσώπου με το πέρασμα του χρόνου.

Η σύγχρονη γυναίκα γνωρίζει καλά πως η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που επιθυμεί: Σφρηγιλή, ορατά πιο νέα επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, πάνω βλέφαρα ανορθωμένα, φρύδια που επαναπροσδιορίζονται. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό;

Γνωρίζοντας ότι το δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο είναι περίπου τέσσερις φορές πιο λεπτό από τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου μας, μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο σημαντική είναι η καθημερινή περιποίηση της περιοχής των ματιών, με προϊόντα που δρουν σε βάθος.

Όπως λοιπόν προσέχουμε και καθημερινά φροντίζουμε το πρόσωπό μας, αντίστοιχα και ακόμα πιο σχολαστικά πρέπει να περιποιούμαστε το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας, τα μάτια μας.

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να τηρείται ευλαβικά. Skip ή pause δεν χωράνε στην περιποίηση των ματιών, ειδικά μάλιστα όταν η φθορά του χρόνου αρχίζει να είναι εμφανής.

Επενδύστε σε προϊόντα με τα οποία θα έχετε άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Κι αν μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι αυτά τα προϊόντα ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού, έρχεται ο απόλυτος συνδυασμός που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε το είδωλό σας στον καθρέφτη.

Ο ορός που υπόσχεται -και πραγματοποιεί- ορατά αποτελέσματα, στην περιποίηση του πιο ευαίσθητου σημείου σας, είναι δημιούργημα του ελβετικού οίκου La Prairie που όλα αυτά τα χρόνια έχει βάλει τη δική του ξεχωριστή και ασύγκριτη σφραγίδα, στον τομέα του skincare.


Skin Caviar, Eye Lift Infused with Caviar Premier/La Prairie

Στη La Prairie, τα όρια της καινοτομίας πάντα ωθούνται, η δύναμη της επιστήμης του χαβιαριού βελτιώνεται συνεχώς και τα νέα πεδία των δυνατοτήτων της διαρκώς διερευνώνται.

Με μια έγχυση Caviar Premier, την τελευταία ενσάρκωση χαβιαριού που ανέπτυξαν οι επιστήμονες της La Prairie, τα μάτια γίνονται το επίκεντρο της ελβετικής επιστήμης της La Prairie, με το νέο serum, Skin Caviar Eye Lift.

Τα αποτελέσματα συγκλονιστικά και ορατά άμεσα. Το βλέμμα ανανεώνεται, τονώνεται, ενώ υπάρχει πλήρης ανόρθωση των βλεφάρων.

Πρόκειται για το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική έρευνα για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Με συχνή χρήση, και με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ το περίγραμμα τους έως και την περιοχή των φρυδιών εμφανίζεται ανανεωμένο. Τα άνω βλέφαρα φαίνονται πιο σφριγηλά, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Αλλά και τα κάτω βλέφαρα εμφανίζονται πιο λεία, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα φαίνονται εμφανώς μειωμένα.

Με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή. Το βλέμμα τονώνεται, αναζωογονείται, ανανεώνεται, ξαναξυπνά... χαρίζοντας μια νέα εμφάνιση, με μια νέα προοπτική.

Αρκεί ένα πάτημα, μία πίεση της αντλίας ενεργοποίησης, για να ενωθούν οι δύο συνθέσεις που υπάρχουν στο προϊόν. Η μία σύνθεση εμπεριέχει πέρλες χαβιαριού, και η δεύτερη το καινοτόμο ροζ- τουρμαλίνης γαλάκτωμα. Ο λόγος που η κάθε σύνθεση είναι σε ξεχωριστό θάλαμο, είναι γιατί έτσι διατηρούν την καθαρότητά και τη δραστικότητα τους αναλλοίωτη. Ο μηχανισμός ένωσης των συνθέσεων αποτελεί αναγνωρισμένη πατέντα της La Prairie.

Το Skin Caviar Eye Lift συνδυάζει την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

Μη σκέφτεστε λοιπόν ποιο είναι το επόμενο προϊόν που θα αλλάξει ριζικά την όψη και το βλέμμα των ματιών σας.

SHARE