Γυναίκα με ωραία μαλλιά
Τέρμα τα λευκά/Φωτογραφία: Shutterstock
ΑΝΤΙΟ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ

Πώς είπα αντίο στις λευκές ρίζες, χωρίς να βάψω τα μαλλιά μου


Μπορεί ένα total look με γκρίζα/λευκά μαλλιά να αποτελεί trend στην εποχή που διανύουμε, ωστόσο δεν είναι εύκολο κάθε γυναικά να το υιοθετήσει.

Όποια επιλογή κι αν κάνεις στην εμφάνισή σου, πρέπει πάνω από όλα να μπορείς να την υποστηρίζεις και να ταιριάζει με την προσωπικότητα αλλά και με το υπόλοιπο στιλ σου.

Τα γκρίζα/λευκά μαλλιά λοιπόν αποτελούν για εμένα -και νομίζω για ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών- μια όχι και τόσο ιδανική συνθήκη. Ήδη από τα 23 μου, που ξεκίνησα να παρατηρώ τις ρίζες να γκριζάρουν, άρχισα να αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω.

Η ιδέα της βαφής στη ρίζα ή ακόμα και οι ανταύγειες είναι κάτι που προσπαθώ να αποφύγω -για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορώ. Από την άλλη να αφήσω τα μαλλιά μου να γκριζάρουν εντελώς είναι κάτι που απαιτεί κόπο, χρόνο και νομίζω ότι αυτό το μεταβατικό στάδιο, τα μαλλιά μου δε θα είναι και τόσο super.

Τη λύση στο πρόβλημά μου έδωσε το Magic Retouch, το 1ο «μαγικό» spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών. Ένα προϊόν που ίσως είναι ήδη γνωστό σε πολλές από εσάς, καθώς κυκλοφόρησε και ήρθε στις ζωές μας πριν από 3 χρόνια και πραγματικά κατάφερε να τις αλλάξει ριζικά.

Με το Magic Retouch μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μπορώ να φρεσκάρω το χρώμα των μαλλιών μου, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι καλύπτω τις ανεπιθύμητες λευκές ρίζες. Προσωπικά επιλέγω την καστανή απόχρωση, η οποία μου ταιριάζει απολυτά, ωστόσο το προϊόν κυκλοφορεί άλλες 7 αποχρώσεις, σύνολο 8: Μαύρο (1) Καστανό Σκούρο (2) Καστανό (3) Ξανθό Σκούρο (4) Ξανθό (5) Κόκκινο (6) Ψυχρό Καστανό (7) Χρυσό Καστανό (8).

Μία ακόμη χρήση του Magic Retouch είναι η αλλαγή στο χρώμα των ριζών των μαλλιών. Βλέπετε, υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες που δεν υποφέρουν από λευκές, αλλά από σκούρες ρίζες. Η λύση στο πρόβλημα λοιπόν είναι το Magic Retouch Dark Roots, το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που έχουν βάψει τα μαλλιά τους ξανθά αλλά η βάση τους είναι καστανή/μελαχρινή.

Με 2 αποχρώσεις οι οποίες γίνονται ένα με την πραγματική σου ρίζα – ανοιχτό ξανθό και πιο σκούρο ξανθό χρώμα- μπορεί να καλυφθεί όλο το εύρος των ξανθών γυναικών, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν.

https://www.youtube.com/watch?v=s7TquKBMwWc

Τέλος για όσες έρχονται αντιμέτωπες με τις λευκές τρίχες στους κροτάφους, το Magic Retouch Precision είναι το βουρτσάκι μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ τους. Είναι φοβερό πώς μπορεί και εξαφανίζει αμέσως τις διάσπαρτες λευκές τρίχες με μια κίνηση!

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις, Καστανό Σκούρο, Καστανό και Ξανθό Σκούρο, έτσι ώστε να καλύψει ομοιόμορφα και τις γκρίζες ρίζες των ανοιχτόχρωμων γυναικών.

Εσείς ακόμα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε με τις λευκές/γκρίζες τρίχες σας και με τη ρίζα των μαλλιών σας;

SHARE