πλατφόρμα ομορφιάς για γυναίκες με καρκίνο
Φωτογραφία: The C-List
THE C-LIST

The C-List: Η πρώτη πλατφόρμα ομορφιάς για τις γυναίκες με καρκίνο


Το C-List είναι η πρώτη πλατφόρμα ομορφιάς για τις γυναίκες με καρκίνο.

Το C-List δημιουργήθηκε από τη make-up artist Lisa Potter-Dixon και την ακτιβίστρια πάνω σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο Helen Addis και αποτελεί την πρώτην online πλατφόρμα, που απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε διαδικασία αντικαρκινικής θεραπείας.

Εδώ, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν ένα online beauty shop γεμάτο με προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας και ειδικά φτιαγμένα για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Από καλλυντικά έως προϊόντα περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά, έως αφρόλουτρα και αρωματικά χώρου.

«Όταν μου είπαν ότι έχω επιθετικής μορφής καρκίνο στο στήθος, ένιωσα απόγνωση για το γεγονός ότι θα χάσω το στήθος μου, για να μην αναφέρω τα μαλλιά μου» αναφέρει η Addis, μια από τις δημιουργούς. «Όταν η ομάδα των ειδικών που με φρόντιζε μου είπε ότι τα καλλυντικά και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούσα ίσως να μην ήταν πλέον κατάλληλα για μένα, ήταν ακόμα ένα χτύπημα».

Η ίδια προσθέτει στο Stylist.co.uk «Στα 39 ήταν σημαντικό για μένα να συνεχίσω να φαίνομαι όμορφη και να νιώθω όσο το δυνατόν καλύτερα με τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή είχα περισσότερο ανάγκη από ποτέ τα “χρώματα πολέμου” μου. Αλλά δυσκολεύτηκα πολύ να βρω προϊόντα που θα μπορούσα να χρησιμοποιώ. Γι’ αυτό η Lisa και εγώ φτιάξαμε το The C-List.

Η ιστοσελίδα, ωστόσο, δεν προσφέρει μόνο προϊόντα ομορφιάς, αλλά και συμβουλές και beauty tips για τις ασθενείς με καρκίνο, όπως για παράδειγμα, πώς θα σχεδιάσουν τα φρύδια τους. «Σαν make-up artist ξέρω καλά τη δύναμη έχουν τα κόκκινα χείλη, ένα όμορφο φρύδι και το λαμπερό δέρμα. Δεν είναι μόνο το πώς σε κάνουν να φαίνεσαι, αλλά και πώς σε κάνουν να νιώθεις».

Παράλληλα, υπάρχει κι ένα φόρουμ όπου άνθρωποι που ζουν με τον καρκίνο μοιράζονται την ιστορία τους και τις συμβουλές τους, όπως για παράδειγμα, πώς θα μιλήσεις στα παιδιά σου γι’ αυτό.

SHARE