KORRES/©️Iason Pachos.
KORRES/©️Iason Pachos.
BLACK PINE 4D

Το πρωτόκολλο ομορφιάς που επαναφέρει τη συμμετρία στο πρόσωπο


Αν παρατηρήσει κανείς τα κύρια στοιχεία της ομορφιάς, σίγουρα θα συμφωνήσει ότι η συμμετρία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Και το ελληνικό, διεθνούς φήμης brand ομορφιάς KORRES φέρνει την έννοια της συμμετρίας στο πρόσωπο στο προσκήνιο, δημιουργώντας την ανανεωμένη σειρά περιποίησης Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift.

Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που προσαρμόζεται, αμύνεται στον χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και την επαναφέρει. Η αληθινή υπόσχεση είναι η «σμίλευση» του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και τον χαρακτήρα του.

Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία, την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών -σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο- ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς- είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας.

Ένα πρωτόκολλο ομορφιάς που αποτελείται από δύο συστατικά, έναν εξειδικευμένο ορό και μία ενυδατική κρέμα, που επιλέγει η κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της.

Ο ορός αποτελείται από ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Προσφέρει άμεση δράση, σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.

Οι ενυδατικές κρέμες είναι δύο, μία για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες και μία για ξηρές ή πόλη ξηρές επιδερμίδες. Ενισχυμένες και οι δύο με τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, από την πρώτη στιγμή εφαρμογής αναζωογονούν την επιδερμίδα και την κάνουν πραγματικά λαμπερή.

Ο Πλήρης Κύκλος της Μαύρης Πεύκης:

Soil Lab -Εργαστήριο Εδαφολογικής Ανάλυσης

H Μαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης. Υπό τις οδηγίες της Δ/νσης Δασών της περιοχής Γρεβενών, η KORRES λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου, που ορθώνουν το ανάστημά τους στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Η αειφορική διαχείριση του δάσους είναι αυτονόητη.

Extraction Lab -Εργαστήριο Εκχυλίσεων

Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η KORRES εκχυλίζει την Α’ ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες.

© Ιάσων Παχός @zazeo

Molecular Lab | Εργαστήριο Μοριακής Έρευνας

Τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη ενισχύεται με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος, εστιάζοντας σε ζυγωματικά και πηγούνι. Σαν να αψηφά την έννοια της βαρύτητας, η νέα τεχνολογία της KORRES επαναφέρει τη συμμετρία του προσώπου.

Formulation Lab -Εργαστήριο Ανάπτυξης

Ισχυρές φόρμουλες, απολαυστικές υφές και άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Το εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια επαναφοράς της συμμετρίας του προσώπου. Από την 1η εφαρμογή, το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό με τα ορατά αποτελέσματα να κορυφώνονται ήδη από τις 14 ημέρες εφαρμογής.

Design Lab | Εργαστήριο Σχεδιασμού

Φόρμα, λειτουργικότητα και αισθητική σε μία νέα συσκευασία -λευκή, λιτή, σε αρμονία με την απλότητα της φυσικής ομορφιάς.

Recycle Lab | Εργαστήριο Ανακύκλωσης

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης σε όλα τα σημεία πώλησης, οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέπονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν.

Δείτε περισσότερα εδώ.

SHARE