L'Oreal Revitalift
L'Oreal Revitalift
21|12|2021 10:00
SHARE
REVITALIFT LASER

O Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oréal Paris είναι η απάντηση στην υγιή επιδερμίδα


Χάρη στην αποτελεσματικότητά της, η ρετινόλη δεν είναι μόνο ένα μοναδικό συστατικό που δρα στη γήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων.

Γι’ αυτό το λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που ανέπτυξε μιας νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. 

Τα ρετινοειδή είναι τα πιο δραστικά μόρια στη δερματολογία, χάρη στην ξεχωριστή ικανότητά τους να συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ρετινόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Α προσφέρει εμφανή βελτίωση στην όψη και ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ ειδικεύεται στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

ΡΟΣΦΕΡΕΙ 3Χ ΠΙΟ «ΚΑΘΑΡΗ» ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

 Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oreal Paris αποτελεί μια καινοτομία «καθαρής» και αποτελεσματικής ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης. 

Προσφέρει 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, σε σχέση με παλαιότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη της L’Oreal Paris -στην ιδανική δοσολογία- και απορροφάται άμεσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθιστούν το Revitalift Laser Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης ιδανικό για συχνή χρήση. 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η σταθερότητα της ρετινόλης μπορεί να επηρεαστεί από  πολλούς παράγοντες. Η έκθεσή της στον αέρα, η οξείδωση, αλλά και το φως μπορούν να την καταστίσουν αναποτελεσματική. Η λύση; Η καινοτόμος ευρεσιτεχνία με την τεχνολογία σταθεροποίησης της ρετινόλης που βρίσκεται στον Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης.

Η βέλτιστη παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και η μοναδική σύνθεσή του που βασίζεται στη χρήση σταθεροποιητικών παραγόντων, εγγυόνται την αποφυγή της αποσταθεροποίησης της ρετινόλης. Έτσι επιτυγχάνεται η δημιουργία μιας συμπυκνωμένης ποσότητας καθαρής ρετινόλης σε κάθε χρήση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σταγόνα. 

Το αποτέλεσμα είναι η ισχυρή αντιρυτιδική της δράση, ακόμα και στις βαθύτερες ρυτίδες, σε όλες τις ζώνες του προσώπου, κάτι που αποδεικνύεται από ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθη υπό την επίβλεψη δερματολόγου. 

 ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους. 

Με μια φόρμουλα oil-free και χωρίς σιλικόνη o Revitalift Laser Ορός νυκτός Ρετινόλης απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει τον ισορροπημένο συνδυασμό υπερ-συμπυκνωμένης καθαρής ρετινόλης (0,2% σε σχέση με την μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία από το E.U.C. του 0,3%) μαζί με τα φυσικής προέλευσης συστατικά. Το ενεργό υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και τα ελαφριά έλαια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε παρενέργειας ή ερεθισμού στην επιδερμίδα που μπορεί να σχετίζεται με την χρήση ρετινόλης, όπως για παράδειγμα πιθανή ξηρότητα, και προσφέρουν στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική άνεση. Πολύ σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μετά τη χρήση του προϊόντος. Δεδομένης της πρωτοποριακής υψηλής συγκέντρωσης του σε ρετινόλη, η επιδερμίδα του προσώπου μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία στις ακτίνες UV του ήλιου. Γι’ αυτό το λόγο η χρήση της ενδείκνυται αποκλειστικά το βράδυ, ενώ το επόμενο πρωί συνιστάται εφαρμογή μετά από αντηλιακή κρέμα με ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF20.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε 3-4 σταγόνες σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, το βράδυ πριν την κρέμα νυκτός. Πάντα να εφαρμόζετε μια κρέμα με τουλάχιστον SPF20 το επόμενο πρωί.

Εβδομάδα 1: Χρησιμοποιήστε τον ορό για 2 νύχτες.

Εβδομάδα 2: Χρησιμοποιήστε τον ορό κάθε δεύτερη νύχτα.

Εβδομάδα 3: Είναι φυσιολογικό να παρατηρήσετε αρχικά ερυθρότητα, αίσθηση καψίματος ή ξηρότητα ενώ χρησιμοποιείτε τον συγκεκριμένο ορό*.

 «Ως ένας από τους πιο δυνατούς τύπους βιταμίνης Α, η καθαρή ρετινόλη αποτελεί βασικό αντιγηραντικό συστατικό το οποίο ενεργοποιεί την διαδικασία αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Η συνεχής ανανέωση της επιδερμίδας μετά τη χρήση του προϊόντος, ενισχύει τις στοιβάδες του δέρματος και ενώ ταυτόχρονα σβήνει ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Όλα αυτά καθιστούν τη ρετινόλη το “Must have” συστατικό, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε κάθε επιδερμίδα. Τα μακροχρόνια οφέλη έρχονται σε συνέπεια της τακτικής και επιμελούς χρήσης, για αυτό και προτείνω την χρήση του Revitalift Laser Ορού νυκτός Ρετινόλης σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα κάθε βράδυ και στη συνέχεια την χρήση ενυδατικής, εάν χρειάζεται. Η ρετινόλη αποτελεί ένα ισχυρό συστατικό, επομένως η εμφάνιση ελαφριάς κοκκινίλας, ξηρότητας ή ευαισθησίας κατά την πρώτη χρήση είναι πιθανή. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, αραιώστε την χρήση της. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστε σε συχνότητα 1 στα 3 βράδια κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Στην συνέχεια 1 στα 2 βράδια την δεύτερη εβδομάδα και ολοκληρώστε με χρήση σε καθημερινή βάση κατά την τρίτη εβδομάδα, εφόσον βλέπετε ότι η επιδερμίδα σας το επιτρέπει. Δεδομένου ότι η ρετινόλη καθιστά την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV, συνίσταται η χρήση αντηλιακής προστασίας το λιγότερο SPF20 κάθε πρωί σε καθημερινή βάση», δήλωσε η ELISABETH BOUHADANA L’Oréal Paris Global Scientific Director 

 «Στην δουλεία μου ως δερματολόγος δουλεύω με γυναίκες κάθε ηλικίας, κάνοντας peelings, botox, fillers και λέιζερ. Παρόλο που οι γυναίκες στις μέρες μας χαίρονται να εκτελούν αισθητικές θεραπείες προκειμένου να διατηρήσουν την νεότητα, την ομορφιά και την φρεσκάδα τους, δεν θέλουν αυτές να γίνονται αντιληπτές από τον κόσμο. Για αυτό, προτιμώ να λειτουργώ προληπτικά, εστιάζοντας στην περιποίηση της επιδερμίδας με στόχο την χρήση λιγότερων ενέσιμων μεθόδων σε βάθος χρόνου. Για εμένα, η ρετινόλη αποτελεί μια από τις καλύτερες αντιγηραντικές μεθόδους στο αισθητικό μου έργο και την χρησιμοποιώ σχεδόν στο 50% των θεραπειών που προτείνω στους ασθενείς μου, καθώς είναι ιδανική προκειμένου να προετοιμάσει και να διατηρήσει το αποτέλεσμα που αποκτάται από διαφορετικές αισθητικές μεθόδους, για αυτό και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Τα πρώτα αποτελέσματα της ρετινόλης είναι εμφανή μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης της , ενώ μήνα με τον μήνα οι ρυτίδες συνεχίζουν να απαλύνονται και η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται. Χρησιμοποιώ την ρετινόλη σε κάθε τύπο επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων επιδερμίδων. Βέβαια, δεδομένου ότι αυτό το ενεργό συστατικό είναι ιδιαίτερα ισχυρό, συνιστώ να δίνεται ο κατάλληλος χρόνος στην επιδερμίδα μέχρι να το συνηθίσει. Όντας εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθεί η σύνθεσή της, εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα βλέποντας την επιστημονική δουλειά που έχει γίνει από την L’Oréal Paris για το Revitalift Laser Ορό νυκτός ρετινόλης. Η σταθεροποίηση και η επίδραση του συστατικού στην επιδερμίδα αποτελούν πραγματική καινοτομία, ενώ οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την δραστικότητά του ακόμη και σε βαθιές ρυτίδες. Έχοντας δοκιμάσει τον ορό και στο δικό μου πρόσωπο, το βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση και με άμεση δραστικότητα.», δήλωσε η DR. LAURENCE WALON, Independant Dermatologist practitioner and Member of the L’Oréal Paris International Board of Dermatologists.

* Εάν παρατηρήσετε ερεθισμό ή νιώσετε αίσθηση καψίματος σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον ορό για λίγες μέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον με μικρότερη συχνότητα. Εάν ο ερεθισμός είναι έντονος και διαρκεί, διακόψτε τη χρήση του και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα χείλη. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Μην το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα ρετινόλης.

SHARE