Σαρλότ Κασιράγκι
Φωτογραφία: Getty Images/ideal image
CHARLOTTE CASIRAGHI

Η Σαρλότ Κασιράγκι υιοθέτησε το hairstyle που λατρεύουν οι Γαλλίδες -Στο ιδανικό μήκος


Η Σαρλότ Κασιράγκι είναι μια από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης.

Η πριγκίπισσα-φιλόσοφος των Μονεγάσκων, όπως την αποκαλούν, έχει αποτραβηχτεί από τη royal ζωή και τα καθήκοντα του Παλατιού και ασχολείται με άλλα πράγματα που αγαπά, όπως τη μόδα, την ομορφιά και τη φιλοσοφία.

Άλλωστε, η πανέμορφη κόρη της Καρολίνας του Μονακό και εγγονή της Γκρέις Κέλι έχει υπάρξει το πρόσωπο μεγάλων οίκων μόδας και εντυπωσιάζει με το άψογο στιλ και την κομψότητά της.

Κάνει πάντα κομψές και στιλάτες εμφανίσεις που τραβούν την προσοχή και το στιλιστικό ενδιαφέρον ενώ αποπνέει μια διακριτική φινέτσα.

Πρόσφατα, μάλιστα, τόλμησε να κάνει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Αποφάσισε, έτσι, να τα κόψει πιο κοντά σε ένα κομψό καρέ μέχρι τους ώμους.

Σαρλότ Κασιράγκι
Φωτογραφία: Getty Images/ideal image

Το μακρύ καρέ της δεν είναι sleek και αυστηρό, αλλά wavy με κίνηση και αέρα, που πέφτει ανέμελα στους ώμους της.

Το στιλάτο lob (long bob) είναι ένα από τα διαχρονικά hairstyles που λατρεύουν οι Γαλλίδες και το βλέπουμε παντού, από το Instagram μέχρι το streetstyle.

Είναι διαχρονικά κομψό, ενώ δεν είναι ούτε πολύ μακρύ ούτε πολύ κοντό, αλλά έχει το ιδανικό μήκος αν θέλεις μια μικρή αλλαγή και ανανέωση στα μαλλιά σου.

Το lob είναι το ιδανικό haircut για την εποχή, καθώς μπορείς να τα πιάνεις και μια μικρή ponytail ή updo αν βαρεθείς να τα έχεις κάτω, είτε ίσια είτε σπαστά.

SHARE