SHISEIDO
SHISEIDO
11|11|2022 13:20
SHARE
SHISEIDO

Η Shiseido, γιορτάζει 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και τιμά την αληθινή ομορφιά


H Shiseido, με αφορμή των εορτασμό των 150χρόνων ιαπωνικής καινοτομίας και τιμώντας την αληθινή ομορφιά, διοργάνωσε μια σειρά από Anniversary Beauty Classes, στις 1 & 2 Νοεμβρίου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο VIP χώρο, στο κατάστημα Hondos Center στην Γλυφάδα.

The Art of Skincare
Οι πελάτισσες που συμμετείχαν, είχε την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αξίες, την φιλοσοφία και τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα της Shiseido, να μυηθούν στην Ιαπωνική τελετουργία ομορφιάς και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές τεχνικές περιποίησης που ενισχύουν τις επιδόσεις των προϊόντων που χρησιμοποιούν. «Στόχος μας είναι να αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο στην προσωπική μας φροντίδα και να μπορούμε να μετατρέψουμε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας σε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς στο σπίτι», αναφέρει σχετικά η Κορίνα Κουράκου Training Manager Shiseido.

The Art of Makeup
H παρουσίαση των makeup τάσεων για τη νέα σεζόν, οι εξειδικευμένες συμβουλές για το καθημερινό μακιγιάζ αλλά και μικρά μυστικά που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική αρμονία του προσώπου, ήταν τα βασικά σημεία στα οποία εστίασε ο Βαγγέλης Θώδος, Shiseido Lead Makeup Artist.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Skincare & Makeup, να πειραματιστούν με τις υφές και τα χρώματα των προϊόντων, να ανακαλύψουν μικρά tips για την επιλογή του κατάλληλου foundation και τέλος να αποκτήσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα περιποίησης που απαντά σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας τους.

SHARE