Προϊόντα La Prairie
La Prairie
LA PRAIRIE

Τα εγκαίνια του εντυπωσιακού corner La Prairie στο ισόγειο του attica στο City Link


Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εντυπωσιακού corner, του ελβετικού οίκου καλλυντικών, La Prairie.

Στο ισόγειο του attica στο City Link δεσπόζει πλέον ένας νέος χώρος εξυπηρέτησης της La Prairie, εμπνευσμένος από το νέο design που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κατάστημα του οίκου στην Galleries Lafayette στο Παρίσι.

Το προηγμένο design συνάντησε την εκλεπτυσμένη αισθητική και το αποτέλεσμα είναι μεγαλοπρεπές, ό,τι ακριβώς αρμόζει στον πολυτελές οίκο καλλυντικών, La Prairie.

Κατερίνα Γκουμοπούλου, Άλκηστη Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη, Χριστίνα
Μπόμπα, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Ιωάννα Δάρα

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την παρουσίαση του νέου design καταστημάτων της La Prairie και του visual merchandising. Αυτό είναι για εμάς, ένα νέο brand statement, το οποίο πιστεύουμε ότι παρουσιάζει τέλεια την αναζήτησή μας για την διαχρονική ομορφιά», είπε χαρακτηριστικά ο Greg Prodromides, Chief Marketing Officer της La Prairie.
«Πράγματι, το νέο design καταστημάτων –που αναπτύχθηκε από την Stana Pijunovic, in-house Chief architect που ηγείται μιας ομάδας Ελβετών αρχιτεκτόνων και designers– είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική, εκλεπτυσμένη κομψότητα της σύγχρονης Ελβετικής αρχιτεκτονικής».

Με την είσοδό τους στο κατάστημα attica, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την αρμονία της La Prairie.

Μία μπαλαρίνα που έμοιαζε σα να έχει βγει από το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Καρυοθραύστη, χόρευε κομψά στο blue carpet που οδηγούσε στον εντυπωσιακό νέο χώρο του ελβετικού οίκου.

Εκεί, το μοναδικό ντουέτο των καλλιτεχνών Duo Violins, ντυμένοι στα μπλε, το οποίο παρέπεμπε στο μπλε κοβαλτίου –το χαρακτηριστικό χρώμα της συλλογής Skin Caviar της La Prairie–έδωσαν τη μουσική πινελιά της βραδιάς, μαγεύοντας τους καλεσμένους με την ξεχωριστή ερμηνεία τους μέσα από γνωστές διασκευές.

Duo Violins

Στην κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος καλεσμένοι και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν ζωντανή αναπαραγωγή του σχεδιασμού του νέου corner από τον αρχιτέκτονα που βρισκόταν εκεί.

H ζωντανή αναπαραγωγή του σχεδιασμού του νέου corner

Την ίδια βραδιά, το πολυκατάστημα attica φωτίστηκε εξωτερικά στα μπλε, λόγω των εγκαινίων του corner La Prairie, αποτίοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στον ελβετικό οίκο.

Tο πολυκατάστημα attica φωτίστηκε εξωτερικά στα μπλε

Όσο για τις γευστικές δημιουργίες, τα εύσημα αξίζει ο ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο οποίος με έμπνευση από χαβιάρι- ένα υλικό άρρηκτα συνδεδεμένο με τη La Prairie-δημιούργησε ξεχωριστά εδέσματα, ενώ τις εξαίρετες γλυκές δημιουργίες ανέλαβε ο Chef Patissier Στέλιος Παρλιάρος.

Τέλος μία πολυτελής λιμουζίνα με το λογότυπο της La Prairie περίμενε τους καλεσμένους έξω από την κεντρική είσοδο του attica, οι οποίοι φεύγοντας δέχθηκαν μοναδικά δώρα από την La Prairie, μαζί με μια συσκευασία βρώσιμου χαβιαριού που προσέφερε η εταιρεία Greek Luxury Products, μέλος του ομίλου Luxury Group, μαζί με τον μοναδικό πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό The Luxury Edition 2019 του ομίλου Luxury Concierge Travel Services.

Μία πολυτελής λιμουζίνα με το λογότυπο της La Prairie περίμενε τους
καλεσμένους έξω από το attica
SHARE