Copyright CHANEL
Copyright CHANEL
LE LIFT PRO MASQUE UNIFORMITE

Η Chanel αποκαλύπτει τη νέα LE LIFT PRO Masque Uniformité


Η CHANEL επεκτείνει το προηγμένο πρωτόκολλο περιποίησης δέρματος LE LIFT PRO για να συμπεριλάβει ένα νέο προϊόν με ισχυρά ενεργά συστατικά, το LE LIFT PRO Masque Uniformité.

Αυτή τη φορά παρουσιάζοντας ένα τελετουργικό τριών βημάτων: LE LIFT PRO Concentré Contours, LE LIFT PRO Crème Volume και LE LIFT PRO Masque Uniformité.

Εμπλουτισμένο με το ενζυματικό συστατικό melipona, που στοχεύει στο πιο προηγμένο στάδιο γήρανσης, η φόρμουλα LE LIFT PRO Masque Uniformité αυξάνει τη λάμψη του δέρματος και συμπληρώνει τα αποτελέσματα των άλλων συνθέσεων LE LIFT PRO επαναπροσδιορίζοντας τον όγκο του προσώπου και εξισορροπώντας την αντίθεση, για την όψη ενός αποκατεστημένου νεανικού τριγώνου.

Βασικός Στόχος: Κυτταρική Γήρανση

Η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμα του τριγώνου της νεότητας: κυτταρική γήρανση, μια διαδικασία που έρευνα και μελετά η CHANEL για πάνω από 10 χρόνια. Οι ειδικοί της CHANEL έχουν αποδείξει πώς η συσσώρευση γηρασμένων κυττάρων επηρεάζει την εξωκυτταρική μήτρα: την ποιότητα του δέρματος

Το στήριγμα μεταβάλλεται και ως εκ τούτου χάνει την ικανότητά του να διατηρεί σφιχτό ιστό. Το δέρμα του προσώπου χαλάει, σχηματίζονται ρυτίδες και ο όγκος γίνεται ανισόρροπος. Το τρίγωνο της νεότητας αναστρέφεται.

Για να αποκτήσει μια ακόμη βαθύτερη κατανόηση της γήρανσης του δέρματος, η CHANEL εξέτασε την επίδραση των γηρασμένων ινοβλαστών στη μελάγχρωση του δέρματος. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι αποβιωμένοι ινοβλάστες μπορούν να προκαλέσουν τους μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τη μελάγχρωση του δέρματος, γίνονται υπερδραστήριος, γεγονός που οδηγεί στο σχηματισμό μαύρων κηλίδων που μπορεί να επηρεάσουν το πόσο νεανικό είναι και δείχνει το πρόσωπο ενός ατόμου. Οι τελευταίες μελέτες που διεξήχθησαν από την έρευνα CHANEL διαπίστωσαν ότι η παρουσία μαύρων κηλίδων αυξάνει την αντιληπτή ηλικία κάποιου κατά μέσο όρο 3,7 ετών*.

Copyright: CHANEL

Ένα Νέο Ενζυματικό Συστατικό

Στο ανοιχτό εργαστήριό της στην Κόστα Ρίκα, η CHANEL εντόπισε ένα δραστικό συστατικό με ισχυρά οφέλη, επιλεγμένο για τη μοναδική ενζυματική του σύνθεση που του δίνει εξαιρετική βιολογικές ιδιότητες: ενζυματικό συστατικό melipona. Αυτό το συστατικό προέρχεται από ένα δίκτυο ανεφοδιασμού που αναπτύχθηκε με τον τοπικό συνεργάτη της CHANEL, Alianza Campesina Flora Nueva, προστατεύοντας την τοπική βιοποικιλότητα και συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη των παραγωγών.

Η φόρμουλα LE LIFT PRO Masque Uniformité περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενζυματικού συστατικού melipona. Έχει μια πρόσφατα προληπτική δράση στα μαύρα στίγματα που σχετίζονται με την ηλικία, εργάζεται για την εξάλειψη του 99% των αποβιωμένων ινοβλαστών(1), που συμβάλλουν στην εμφάνιση αυτών των κηλίδων και μειώνει τη μελάγχρωση που προκαλείται από αυτούς τους αποβιωμένους ινοβλάστες κατά 73 %(2). Βελτιώνει επίσης την ποιότητα της υποστήριξης του δέρματος κατά 2,2 φορές μετά από 3 ημέρες θεραπείας(3).

Copyright: CHANEL

LE LIFT PRO MASQUE UNIFORMITÉ:
ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ - ΕΠΑΝΟΡΙΖΕΙ - ΖΗΜΙΩΝΕΙ

Αυτή η μάσκα, το τελευταίο βήμα στο πρωτόκολλο LE LIFT PRO, προσφέρει βραδινά οφέλη και διαθέτει μια περιβάλλουσα, ανακουφιστική υφή. Η φόρμουλα του έχει υψηλές συγκεντρώσεις:

 • Ενζυματικό συστατικό Melipona, που ενισχύει τη στήριξη του δέρματος και τονώνει τη λάμψη
 • Νιασιναμίδη, η οποία αναστέλλει τη μεταφορά μελανοσώματος και διορθώνει και καταπολεμά τα μαύρα στίγματα
 • Καταπραϋντικό Centella Asiatica
 • Υαλουρονικό οξύ, για ενυδάτωση που διαρκεί.
  Η χρωματική αντίθεση που προκαλείται από τις σκούρες κηλίδες μειώνεται. Η αντίθεση μεταξύ σκιάς και φωτός εξισορροπείται εκ νέου. Μετά από μία μόνο νύχτα χρήσης, το δέρμα φαίνεται πιο λείο (+8%(4)) και πιο λαμπερό
  (+14%(4)).
  Η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:

ΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3 ΒΗΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ LE LIFT

Το πρωτόκολλο LE LIFT PRO συνδυάζει τρία βήματα που διορθώνουν τα προχωρημένα σημάδια γήρανσης: η λάμψη της επιδερμίδας ενισχύεται, ο όγκος του προσώπου εμφανίζεται επαναπροσδιορισμένος και η αντίθεση εξισορροπείται, η εμφάνιση ενός αποκατεστημένου νεανικού τριγώνου: +103%(5)

 • Ο όγκος του προσώπου επαναπροσδιορίζεται: +30%(6)
 • Το δέρμα είναι πιο λαμπερό: +32%(6)
 • Η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη: +11%(6)
 • Η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται: +22%(6)
  Με σύνθεση χωρίς άρωμα, τα προϊόντα της σειράς αντιγηραντικής περιποίησης LE LIFT PRO της CHANEL είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταξύ δύο αισθητικών δερματολογικών επεμβάσεων για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων(7).

LE GESTE LE LIFT PRO

Για επαναφορά της έντασης
Ξεκινήστε τσιμπώντας βαθιά το δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και των άλλων δακτύλων στις ακόλουθες περιοχές:
Ξεκινήστε κάτω από το πηγούνι και προχωρήστε μέχρι τα αυτιά (1)
Από το πηγούνι μέχρι τους λοβούς των αυτιών (1)
Από τις γωνίες του στόματος μέχρι τα αυτιά (2)
Από τα ρουθούνια στους κροτάφους (3-4).

Για εξομάλυνση των γραμμών έκφρασης
Κάντε μικρές κινήσεις τσιμπήματος χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη σας, κινούμενοι κάθετα σε κάθε ρυτίδα, στις ακόλουθες περιοχές:
Στις γραμμές του χαμόγελου, με κατεύθυνση προς τα πάνω (5)
Στην περιοχή των ματιών, ενώ κρατάτε το δέρμα τεντωμένο (6)
Ανάμεσα στα φρύδια (6)
Στο μέτωπο (6)

Τεχνική που αναπτύχθηκε για το LE LIFT PRO Concentré Contours

Αυτό το μασάζ πρέπει να γίνεται μετά την εφαρμογή του ορού, σε δύο μέρη:
Επαναπροσδιορίστε τη γραμμή του σαγονιού
Για να εστιάσετε στη γραμμή του σαγονιού, λυγίστε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σας και τοποθετήστε τα στο σαγόνι, κοντά στο πηγούνι. στη συνέχεια, λειάνετε προς τα έξω προς τους λοβούς των αυτιών. Επαναλάβετε 6 φορές.
Επαναπροσδιορίστε τα μάγουλα
Λυγίστε όλα τα δάχτυλά σας και τοποθετήστε τα στο σαγόνι. Πιέζοντας σταθερά, σύρετε τις αρθρώσεις προς τα πάνω προς τα ζυγωματικά και μετά προς τα έξω προς τους κροτάφους. Επαναλάβετε 6 φορές.

Τεχνική που αναπτύχθηκε για το LE LIFT PRO Crème Volume

Αυτό το μασάζ πρέπει να γίνεται σε δύο μέρη, μετά την εφαρμογή της κρέμας:
Ξεκινήστε με το ένα μισό του προσώπου σας
Πάρτε μια πτυχή του δέρματος ανάμεσα στον αντίχειρα και τα άλλα δάχτυλα.Ταυτόχρονα, χρησιμοποιήστε την τεχνική pinch and roll και πατήστε σε κάθε γραμμή.
Εκτελέστε αυτή την κίνηση σε διαγώνια κατεύθυνση προς τα πάνω στις ακόλουθες 4 περιοχές (1):

 1. Κάτω από το πηγούνι: προς την εξωτερική γωνία της γνάθου
 2. Σαγόνι: από το πηγούνι μέχρι τον λοβό του αυτιού
 3. Μάγουλο: από τις γωνίες του στόματος μέχρι τα αυτιά
 4. Μύτη: από τις γωνίες της μύτης μέχρι τους κροτάφους.
 5. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα στην άλλη πλευρά του προσώπου (2).

*Η μελέτη αξιολόγησης της αντιληπτής ηλικίας ολοκληρώθηκε από 41 γυναίκες και βασίστηκε σε 20 φωτογραφίες. Αξιολόγηση της βελτίωσης των σημαδιών χαλάρωσης του δέρματος, ρυτίδων, κηλίδων, μαύρων κύκλων.
(1) Δοκιμή in vitro σε γηρασμένα κύτταρα δέρματος.
(2) Εχ νίνο δοκιμή.
(3) Ex vivo δοκιμή: βελτίωση στην ποιότητα της εξωκυτταρικής μήτρας που αξιολογήθηκε μετά από 72 ώρες θεραπείας με ενζυμικό συστατικό melipona και μετρήθηκε ποσοτικά ποσοτικοποιώντας την ένταση του μπλε μετά από χρώση με τρίχρωμο Masson.
(4) Κλινική αξιολόγηση 32 γυναικών μετά από μία νύχτα χρήσης του LE LIFT PRO Masque Uniformité.
(5) Υπολογίστηκε με βάση την αξιολόγηση 12 κλινικών παραμέτρων που σχετίζονται με τον όγκο και την αντίθεση του προσώπου (ελαστικότητα, πτώση, ρυτίδες κ.λπ.). Κλινική αξιολόγηση 30 γυναικών μετά από 2 μήνες χρήσης του πρωτοκόλλου LE LIFT PRO: Concentré Contours and Crème Volume το πρωί και Concentré Contours και Masque Uniformité το βράδυ.
(6) Κλινική αξιολόγηση 30 γυναικών μετά από 2 μήνες χρήσης του πρωτοκόλλου LE LIFT PRO: Concentré Contours and Crème Volume το πρωί και Concentré Contours και Masque Uniformité το βράδυ.
(7) Δεν είναι κατάλληλο για πριν και μετά τη διαδικασία.

TAGS
SHARE