Γυναίκα με λεία, απαλά μαλλιά.
Photo: Shutterstock
24|11|2021 08:00
SHARE
PERFECT HAIR

Τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς φθορά με ένα μόνο πέρασμα


Από τις πασαρέλες μέχρι το streetstyle, τα τέλεια ίσια μαλλιά επιβεβαιώνονται ως η πλέον ακαταμάχητη τάση.

Είτε πρόκειται για τη χωρίστρα στο κέντρο του κεφαλιού -αγαπημένη από το Gen Z- είτε για μια ατίθαση φράντζα που πρέπει πάντα να μαζεύεται, σε μακριά, μεσαίου μήκους μαλλιά αλλά και εκκεντρικά κουρέματα το ίσιο είναι πάντα μόδα και η πραγματική τάση είναι να επιδεικνύουμε ίσια και υγιή μαλλιά: απαλά και λαμπερά χωρίς συμβιβασμούς.

Έτσι γεννήθηκε το Bellissima Steam Elixir: Το επαναστατικό επαγγελματικό ισιωτικό με ατμό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Ένα πραγματικό "ελιξίριο ατμού" για τέλεια λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά χωρίς καμιά φθορά στα μαλλιά.

Το μυστικό βρίσκεται στην αποκλειστική τεχνολογία Steam Active Care, με κάθε πέρασμα η πλάκα απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ατμού στην τούφα, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της σωστής υγρασίας στα μαλλιά και τα προστατεύει από την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας που προκαλεί το πέρασμα τους μέσα από τις θερμές πλάκες, αποφεύγοντας έτσι τη θραύση της ίνας. Επιπλέον, η ειδική επίστρωση των κεραμικών πλακών με έλαια Argan, εξασφαλίζει τέλεια απαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα; Με ένα μόνο πέρασμα: τέλειο ίσιο χωρίς καμία φθορά.

Το Bellissima Steam Elixir είναι ευέλικτο και ιδανικό για να φορμάρει όλους τους τύπους μαλλιών, από τα πιο εύθραυστα μέχρι τα πιο δύσκολα.

Αρκεί να επιλέξετε από τις 4 διαθέσιμες θερμοκρασίες αυτήν που είναι η καταλληλότερη για τον τύπο των μαλλιών σας:

 • λεπτά: 170 °C,
 • μεσαία: 185 °C,
 • χοντρά και δύσκολα στο ίσιωμα: 200 - 230 °C.

Το Bellissima Steam Elixir εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία ατμού: χάρη στη μεγάλη δεξαμενή των 16 ml. Αρκεί να τη γεμίσετε μία φορά με απλό νερό βρύσης για να δημιουργήσετε ένα πλήρες styling ακόμα και στα πιο μακριά και πυκνά μαλλιά.
Και αν το ίσιο δεν είναι αρκετό, ο ειδικός στρογγυλεμένος σχεδιασμός του Bellissima Steam Elixir σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απαλούς κυματισμούς με μια απλή κίνηση χωρίς να θυσιάσετε την προστασία που παρέχει ο ατμός.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τεχνολογία ατμού Steam Active Care για τέλεια ίσια μαλλιά με μία κίνηση χωρίς φθορά*.
Πλάκες με κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με έλαια Argan για να διασφαλίζει τέλεια ομαλότητα στα μαλλιά και να χαρίζει φωτεινότητα.
Τέσσερα επίπεδα θερμοκρασίας για επιλογή ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών:
170 °C - 185 °C - 200 °C - 230 °C.
Μεγάλη αυτονομία ατμού: αρκεί ένα γέμισμα του αποσπώμενου δοχείου για να τη δημιουργία ενός πλήρους στυλ.
Ενσωματωμένη και αφαιρούμενη χτένα για σωστή επιλογή κάθε τούφας και styling ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Ειδική στρογγυλεμένη σχεδίαση που επιτρέπει, εκτός από το ίσιο, τη δημιουργία απαλών κυματισμών.
Σύστημα γρήγορης θέρμανσης που καθιστά την πλάκα άμεσα έτοιμη για χρήση.
Κινητές πλάκες 28x110 mm που προσαρμόζονται στην τούφα για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του ισιώματος σε ένα μόνο πέρασμα.
Ανθεκτικό στη θερμότητα pad και καπάκι: βολικό για την προστασία των επιφανειών και κάλυψη της πλάκας για την ασφαλή αποθήκευσή της.
Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά.

MY STYLE SECRETS
Για καλύτερα αποτελέσματα, στεγνώστε και χτενίστε τα μαλλιά σας για να είναι έτοιμα για styling:.

 1.  Αφαιρέστε τη δεξαμενή από την πλάκα σύροντάς την προς τα έξω.
 2. Ανοίξτε το καπάκι στο πίσω μέρος και γεμίστε με νερό με τον παρεχόμενο ειδικό δοσομετρητή.
 3. Ενεργοποιήστε την πλάκα και επιλέξτε τη θερμοκρασία που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο των μαλλιών σας.
 4. Όταν επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία, ανοίξτε και κλείστε την πλάκα αρκετές φορές μέχρι να αρχίσει να βγαίνει ατμός, βεβαιωθείτε ότι το κουμπί ενεργοποίησης, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κάτω μέρους του σώματος, είναι πατημένο μέχρι κάτω. 
 5. Κλείστε την πλάκα στην τούφα από τη ρίζα: Ο ατμός ενεργοποιείται, βγαίνει από τις τρύπες και απλώνεται στα μαλλιά στη σωστή ποσότητα μέχρι τις άκρες.
 6. Όταν η πλάκα ατμού είναι ενεργοποιημένη και δεν χρησιμοποιείται για μερικά λεπτά, πριν συνεχίσετε τη χρήση της, συνιστάται να ανοίξετε και να κλείσετε τις πλάκες αρκετές φορές για να επανενεργοποιήσετε τον ατμό.
 7. Για τέλειο ίσιωμα, σύρετε την πλάκα αργά από τη ρίζα προς τις άκρες, με την ενσωματωμένη χτένα στραμμένη προς τα κάτω.
 8. Για κυματιστό αποτέλεσμα, κρατήστε την πλάκα λοξά, περιστρέψτε κατά 180° και σύρετε αργά προς τις άκρες.
 • Κλινικές οργανικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το ερευνητικό ινστιτούτο Bio Basic Europe. Στο 95% των περιπτώσεων που αντιμετωπίστηκαν δεν εντοπίστηκε φθορά στα μαλλιά, τα οποία παρέμειναν ίδια ή βελτιωμένα (οι δοκιμές έγιναν στους 200 °C).

Ανακαλύψτε περισσότερα στο: https://bellissima.com/el/hair-care/epaggelmatiki-plaka-me-atmo-steam-elixir.html

SHARE