Shoseidο
Η ομορφιά στο επίκεντρο/Φωτογραφία: Shiseido
SHISEIDO

Κάθε 15 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτό το προϊόν ομορφιάς -Θωρακίζει τη νεότητα της επιδερμίδας


H εποχή έχει στρες (πολύ στρες). Κι η παγκόσμια βιομηχανία των καλλυντικών βάζει όλο αυτό το στρες στο μικροσκόπιο και δημιουργεί σπουδαία επιτεύγματα, που χαιρετίζουν ένα μοναδικό τρόπο να σε περιποιείσαι.

Οι έρευνες είναι πολλές και δείχνουν ότι τη σημερινή εποχή, η μείωση του στρες αποτελεί την πιο βασική προτεραιότητα για όλες μας. Πολλές είναι οι ανησυχίες μας. Και ελάχιστες οι ώρες που βρίσκουμε χρόνο για να μας φροντίσουμε. Ας το δούμε…
Από ό,τι φαίνεται λίγο η παγκόσμια πολιτική κατάσταση, λίγο τα περιβαλλοντικά θέματα και λίγο το μέλλον που φαντάζει κάπως αβέβαιο, θες να βάλεις με βεβαιότητα έξτρα τρυφερότητα και προσοχή στο θέμα περιποίηση. Βλέπεις, έχεις κατανοήσει πια ότι κάθε συναισθηματικό αδιέξοδο αποτυπώνεται στην επιδερμίδα σου. Γι’ αυτό λοιπόν και μπαίνεις σε έρευνες και τελικά μετράς τα αποτελέσματα και συνειδητοποιείς ότι επιδιώκεις έναν πιο υγεινό τρόπο ζωής, υιοθετείς καθημερινή άσκηση, δοκιμάζεις διαλογισμό, βάζεις την υγεινή διατροφή στην καθημερινότητά σου και βρίσκεις τρόπους να διαχειριστείς το άγχος της δουλειάς σου.

Αισθάνομαι όμορφα σημαίνει αισθάνομαι υγιής. Αυτό ξεχωρίζει με neon γράμματα πια στο μυαλό σου. Εξού και θες για την επιδερμίδα σου ό,τι πιο φίνο, που να σου δίνει προληπτικές λύσεις. Θέλεις πάνω απ’ όλα να αξιοποιήσεις τις εσωτερικές δυνάμεις του δέρματος αποτρέποντας τις συνέπειες. Επιθυμείς όμορφο, υγιές δέρμα που λάμπει απ’ το εσωτερικό του.

Αυτή είναι η δύναμη της επιδερμίδας

Χειροκρότημα λοιπόν στους επιστήμονες και ερευνητές της Shiseido. Οι άνθρωποι της υπέροχης Ιαπωνικής εταιρείας καλλυντικών αποδεικνύουν περίτεχνα ότι η δύναμη της επιδερμίδας βρίσκεται μέσα μας. Και κάνουν ξανά γνωστή την ιστορία αόρατης άμυνας και εσωτερικής δύναμης. Μια ιστορία που εστιάζει στο μέλλον με το Ultimune Power Infusing Concentrate, που υπόσχεται 28% δυνατότερη επιδερμίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης, σε μία μόνο εβδομάδα! Αδιανόητο; Όχι!

Με 39 πατέντες ευρεσιτεχνίας και 151 βραβεία παγκοσμίως, έχει την ικανότητα να ενισχύει την εσωτερική διαδικασία άμυνας του δέρματος και να δρα ενάντια στα σημάδια του άγχους και της γήρανσης.Το Ultimune έχει την ικανότητα να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα εκ των έσω, ενισχύοντας τη φυσική εσωτερική άμυνα του δέρματος. Στη καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται η Τεχνολογία ImuGeneration™ της Shiseido. Mε ένα εξαιρετικό μείγμα συστατικών βοτανικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται το μανιτάρι Reishi για ενίσχυση και το εκχύλισμα Ίριδας για ενέργεια, βελτιώνεται μοναδικά η επιδερμίδα διατηρώντας μία ιδανική κατάσταση ακόμα και σε συνθήκες έντονου στρες.
Από το παγκόσμιο λανσάρισμα του προϊόντος το 2014, πωλείται 1 ULTIMUNE Power Infusing Concentrate κάθε 15 δευτερόλεπτα.

Σ’ άλλα φανταστικά, το Ultimune ενισχύει τη δράση άλλων προϊόντων

Το βλέμμα στο μέλλον της περιποίησης

Τώρα η δύναμη της επιδερμίδας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, που προστατεύει  την περιοχή των ματιών, αντιμετωπίζει τις φθορές και βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας.
Λέγεται ότι τα μάτια αποκαλύπτουν την ηλικία μας. Πώς μπορούμε να τα προστατέψουμε και να τα θωρακίσουμε από τις φθορές; Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Εύκολα μαρτυρά την κούραση και την εξάντληση ενώ γύρω στην ηλικία 25, αρχίζουν να εμφανίζονται γενικά σημάδια γήρανσης. Περιττό να αναφερθούμε στην καθημερινή φθορά που προκαλούμε τρίβοντας τα μάτια μας –είτε για να καταπολεμήσουμε την κούρασή μας ή την κόπωση από την οθόνη, ή για να απομακρύνουμε την επίμονη μάσκαρα ή επειδή είναι ερεθισμένα από τα αλλεργιογόνα και τη ρύπανση. Αυτή η μορφή τριβής μπορεί να αποδυναμώσει σημαντικά την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Την προσοχή σου τώρα: Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ενισχύει την εύθραυστη αυτή επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τις φθορές από την καθημερινή τριβή και αναδεικνύοντας μια πρωτόγνωρη δύναμη. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην πρόληψη της ξηρότητας και στην εμφάνιση ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης. Είτε χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο προϊόν περιποίησης ματιών Shiseido για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμά του, αποτελεί ένα νέο τρόπο να δεις περισσότερη απαλότητα και λάμψη γύρω από τα μάτια.

Το νέο Ultimune Eye περιέχει το Smoothing Defense Complex, το οποίο δρα σαν μια ασπίδα προστασίας της εύθραυστης περιοχής των ματιών, από τις συνέπειες της τριβής. Συγχρόνως, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας και ενισχύει τη φυσική άμυνά της.
Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate είναι τόσο διάφανο που αφήνει μόνο ένα αόρατο πέπλο και μια διαρκή αίσθηση δροσιάς. Όποια το έχει ήδη δοκιμάσει το λατρεύει για την έξοχη υφή του, ίδια με αυτή Ultimune για το πρόσωπο, η απαλή, δροσερή υφή του χαρίζει μια τονωτική αίσθηση. To Ultimune Eye διεισδύει στη λεπτή επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, δημιουργώντας μια ανακουφιστική δροσιά αμέσως μετά την εφαρμογή.

Οι γυναίκες διαπίστωσαν αξιόλογη βελτίωση και στα πέντε προβλήματα της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών: οιδήματα, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες, τραχύτητα και απώλεια ελαστικότητας.
Με το hashtag #ALIVEwithBeauty η Shiseido στέλνει το μήνυμα της νέας χρονιάς για τη νέα περιποίηση.

TAGS
SHARE