fbpx Οι υπέροχες τσάντες της Marina Raphael χωράνε όλη την αγαπημένη σου σειρά της Vichy | BOVARY
Vichy
H Marina Raphael
02|06|2020 11:52
SHARE
VICHY

Οι υπέροχες τσάντες της Marina Raphael χωράνε όλη την αγαπημένη σου σειρά της Vichy


Η Marina Raphael δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στο άκουσμα του ονόματός της, έρχονται κατευθείαν στο μυαλό σου οι χαρακτηριστικές τσάντες της συλλογής της με διαχρονικές γραμμές, πρωτότυπες συμμετρίες και σύγχρονη προσέγγιση πάνω σε σχέδια που εξισορροπούν μεταξύ κλασικού και καινοτόμου.

Στην ηλικία των 15 ετών, γεμάτη έμπνευση και φιλοδοξία, μπήκε στον κόσμο των επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση εκδηλώσεων. Η συνεχής πρόκληση για δημιουργία νέων ιδεών την ενθουσίασε και εμφύσησε σε εκείνη τη νοοτροπία της δημιουργικότητας δίχως σύνορα.

Η έμφυτη προσήλωση της στη λεπτομέρεια και η σχολαστική επιδίωξη για την τελειότητα, είναι συνυφασμένες με τα εφόδια που έχει προσκομίσει από την κληρονομιά της, τη Swarovski.

Η Vichy ανακοινώνει υπερήφανα τη συνεργασία της με την Μαρίνα Ραφαήλ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μαρίνα δημιούργησε το brand με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ομορφιά τους και να την αναδείξουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Το κοινό της όραμα με τη Vichy δεν σταματά όμως μόνο εκεί, καθώς η Μαρίνα είναι επίσης αποφασισμένη να δημιουργεί αξεσουάρ σε αρμονία με το σύγχρονα πλαίσια της βιωσιμότητας· αξεσουάρ που αντανακλούν τον σεβασμό της για το περιβάλλον, την ανθρωπότητα και τη δημιουργικότητα, όπως ακριβώς η Vichy προασπίζεται με συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.

Η σχεδιάστρια Marina Raphael μας μίλησε για την καριέρα που έχει χτίσει, τη φιλοσοφία του brand της αλλά και για την ομορφιά.

Πώς ταυτίζεστε με τη φιλοσοφία της μάρκας; Ποιες κοινές αξίες μοιράζεστε με τη Vichy;

Καταρχάς την Ενδυνάμωση γυναικών.Είναι ένας από τους βαθύτερους στόχους του ταξιδιού που κάνουμε σαν εταιρία να καταφέρουμε να εμπνεύσουμε όλες τις γυναίκες του κόσμου να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να είναι ο καλύτερος τους εαυτός. Κατά δεύτερον, τη Βιωσιμότητα.Ο πλανήτης μας είναι μεγάλος αλλά δεν αναιρεί πόσο σημαντική μπορεί να είναι η συμβολή του καθένα μας. Εστιάζοντας στη βιωσιμότητα ικανοποιούμε την ανάγκη μας για την έμπρακτη αφοσίωση με τη βελτίωση του κόσμου.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στις γυναίκες σε ό,τι αφορά την ομορφιά, μέσα από τησυνεργασία σας με τη Vichy;

Την Εσωτερική ομορφιά. Μέσα από την ποιότητα και δεξιοτεχνία μιας τσάντας καθώς και τη σημασία μιας ρουτίνας περιποίησης με προϊόντα vichy, αναβλύζει μια σιγουριά. Η εξασφάλιση των αναγκών κάθε γυναίκας συνοδεύοντάς τη και μεταφέροντας τα απαραίτητα καθώς και προσφέροντας την αναζωογονητική φροντίδα για το δέρμα εγγυάται μια ασφάλεια που επιτρέπει στη εσωτερική ομορφιά όλων να λάμψει.

Τονίζοντας την φυσική ομορφιά. Οι τσάντες, ως αξεσουάρ, όπως και τα καλλυντικά vichy είναι σημαντικές προσθήκες για κάθε γυναίκα τονίζοντας όμως κάτι που είναι ήδη εκεί, συμπληρώνοντας κάθε λουκ και φροντίζοντας να ξεκλειδώσει η λάμψη που κρύβει κάθε πρόσωπο.

Με ποιους τρόπους έχει επηρεάσει η αισθητική της Vichy το look ομορφιάς σας, και ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν;

Η εστίαση στη φυσική ομορφιά της Vichy καθρεφτίζει απόλυτα την προσέγγισή μου σε
θέματα αισθητικής, άλλωστε είμαι μόλις 21 χρονών. Μάλιστα, το aqualia είναι ένα προσωπικό αγαπημένο προϊόν καθώς το ελαφρύ άγγιγμά του με τις, συνάμα, βαθιές ενυδατικές του ιδιότητες αποτελεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ φροντίδας και περιποίησης.

Ποιο είδωλο ομορφιάς θαυμάζετε;

Οι γυναίκες τις οικογένειάς μου είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης για μένα, για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είμαι απόλυτα ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν μάθει, όπως ότι στον πυρήνα της ομορφιάς κρύβεται η αυτοπεριποίηση και η υγεία, αξίες που συμβαδίζουν με αυτές της vichy.

Τι σημαίνει για εσάς «ομορφιά»;

Εσωτερική ομορφιά, αλλά και υγεία και προσωπική φροντίδα. Η ομορφιά για μένα είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση. Να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στην περιποίηση του. Βασική προϋπόθεση αποτελεί ένας υγιής τρόπος ζωής. Τόσο η συστηματική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας όσο και μια ισορροπημένη διατροφή είναι αναγκαία εργαλεία στον καθημερινό αγώνα, προς την καλύτερή σου εκδοχή .

Ποια ήταν η πρώτη σας εμπειρία με το μακιγιάζ ως έφηβη;

Θυμάμαι στα δέκατα πέμπτα γενέθλια έλαβα ως δώρο από μια φίλη τα πρώτα μου προϊόντα μακιγιάζ προσώπου μαζί με μια σειρά προϊόντων περιποίησης της Vichy. Η Vichy ήταν μαζί μου από την αρχή στο ταξίδι προς την φυσική μου ομορφιά, μια μοναδική εμπειρία για κάθε κορίτσι σε αυτή την ηλικία.

Ποια σημερινή τάση στην ομορφιά θα θέλατε να δοκιμάσετε;

Προσωπικά δίνω βάση στην κλασική ομορφιά. Διατηρώ μια σταθερότητα στην εμφάνισή μου γιατί θεωρώ ότι έχω μπορέσει να βρω κάτι που με εκφράζει. Παρόλο που δεν πειραματίζομαι συχνά, η προσοχή μου κεντρίζεται από ορισμένες νέες τάσεις στις σκιές ματιών που κάνουν χρήση ευρηματικών συνδυασμών χρωμάτων και προσφέρουν την τέλεια νότα ζωντάνιας για να συνοδεύσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η επιδερμίδα σας είναι εξαιρετικά φωτεινή. Ποιο είναι το μυστικό σας;

Συστηματικό πρόγραμμα. Προσωπική φροντίδα. Η υγεία είναι κάτι στο οποίο πάντα εστιάζω όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου.Τα προϊόντα vichy είναι πάντα χρήσιμοι βοηθοί στον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς και την απαραίτητη καθημερινή ενυδάτωση.Το aqualia, με έχει βοηθήσει απίστευτα το τελευταίο καιρό και αποτελεί το μυστικό της ρουτίνας μου

Μεγάλα σχέδια και στόχους για το 2020 και όραμα για την μάρκα σας

Να μάθω περισσότερες τεχνικές και να πειραματιστώ με νέα σχέδια, συγχρόνως εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των προϊόντων.

Μίλησέ μας για τη νέα βιώσιμη συλλογή MARINA RAPHAEL

Μεγάλο ποσοστό του πάθους μας για κάθε συλλογή διοχετεύεται στην διασφάλιση των βιώσιμων στάνταρντ που έχουμε κρίνει απαραίτητα. Προσπαθούμε πάντα να ακολουθούμε τα σύγχρονα μέτρα και να εξελίξουμε τις μεθόδους μας με σεβασμό στο περιβάλλον, συμμετέχοντας στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Συγκεκριμένα η SS20 που λανσάρουμε την τωρινή εαρινή-καλοκαιρινή περίοδο, ενσωματώνει βιοδιασπώμενα, φυσικά υλικά όπως raffia και δέρμα. Ακόμα κάνουμε χρήση eco-wool στη νέα τσάντα της συλλογής FW20 που ονομάζεται Porter.

SHARE