Shiseido, WASO
Shiseido, WASO
28|07|2021 08:51
SHARE
WASO

Shiseido: Nέα Waso, ομορφιά χωρίς φίλτρα από την καρδιά της Ιαπωνίας


Η Shiseido επανασχεδιάζει τη σειρά Waso και υπόσχεται ομορφιά χωρίς φίλτρα -από τη φύση στην καρδιά της Ιαπωνίας κατευθείαν στην επιδερμίδα σας.

Περιέχει δραστικά συστατικά τοπικής παραγωγής, που αξιοποιούν την ευεργετική δράση της φύσης, προσφέρει απίστευτες υφές και μια μοναδική εμπειρία στις αισθήσεις.

Χρησιμοποιώντας την συνδυασμένη δύναμη της φύσης και της επιστήμης, η Waso δημιουργεί την περιποίηση της επιδερμίδας με σκοπό να είναι καθαρή και βιώσιμη.
Το όραμα της Shiseido είναι η παραγωγή προϊόντων που ταιριάζουν φυσικά στην καθημερινότητά μας, ενώ στοχεύουν αποτελεσματικά σε προβληματικές περιοχές για να βελτιώσουν ριζικά την κατάσταση του δέρματος και να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

Η άμεση συνεργασία με αγρότες από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας και όχι με συμβατικούς προμηθευτές μεγάλης κλίμακας, μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα και τη δραστικότητα των συστατικών μας, στηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές οικονομίες.

Η δύναμη σε κάθε ένα από τα τοπικά συστατικά αξιοποιούνται στη συνέχεια από τους επιστήμονες της Shiseido, για να δημιουργήσουν πλούσια θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση μιας νέας γενιάς δερματικών ανησυχιών.

4 ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 4 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ

Shikuwasa, Yuzu, Satokibi, Koshirice: είναι τα 4 βασικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται στην σειρά Waso, δημιουργώντας προϊόντα που στοχεύουν στις 3 κύριες, ειδικές ανησυχίες του δέρματος: κηλίδες, ορατούς πόρους και ξηρότητα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η Waso στοχεύει στη δημιουργία καθαρών και βιώσιμων προϊόντων που βελτιώνουν ριζικά την κατάσταση της επιδερμίδας εκ των έσω, ενώ συγχρόνως αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση.

Οι νέες συσκευασίες τους αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σε όλους, βοηθώντας παράλληλα στην υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Τα καπάκια των συσκευασιών κατασκευάζονται από 30% φλοιό ρυζιού, τα εξωτερικά βάζα με 95% ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ τα tubes περιέχουν 10% φυτικά παράγωγα. 

Η χρήση πολυαιθυλενίου που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, παράγεται από την πεταμένη μελάσα ζαχαροκάλαμου, αποφεύγοντας έτσι την παραγωγή πλαστικών.

ΝΟ FILTER BEAUTY

Η σειρά WASO δημιουργήθηκε στην καρδιά της Ιαπωνίας με σκοπό να εμπνεύσει τη νέα γενιά!

1.GEL-TO-OIL CLEANSER

Makeup Remover and Cleanser με Shikuwasa Lime. Gel-λάδι με μεταξένια υφή που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ διατηρώντας την υγρασία. Για καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα.

2.ΜEGA HYDRATING MOISTURIZER

Eνυδατική κρέμα που κλειδώνει την υγρασία για 48 ώρες και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με υγιή όψη.  Για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα.

3.COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER

Oil – free moisturizer με χρώμα που ταιριάζει με την τονικότητα της επιδερμίδας ενώ βελτιώνει την όψη των ατελειών και προστατεύει από τις ακτίνες UV με SPF30. Iδανικό για κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα.

4. BEAUTY SLEEPING MASK

Ενυδατική μάσκα νύχτας που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα με την δύναμη του εσπεριδοειδούς Yuzu. Λειτουργεί σαν ένα εντατικό περιτύλιγμα υγρασίας στην επιδερμίδα που ΄΄ξυπνά΄΄σφριγηλή και ανανεωμένη.

5. PORE PURIFYING SCRUB MASK

Μάσκα αργίλου που λειαίνει τους πόρους, αφαιρεί τους ρύπους και τα μαύρα στίγματα. Στοχεύει στην ρύθμιση του σμήγματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αναδεικνύει μια απαλή, βελούδινη επιδερμίδα.

SHISEIDO WASO: ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Η υπόσχεση της Shiseido στην επιδερμίδα είναι η προσπάθεια δημιουργίας προϊόντων Waso, λέγοντας όχι σε τυχόν περιττά συστατικά. Η σειρά Waso εστιάζει στα βασικά, μεγιστοποιώντας τα οφέλη όσων έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν θετικά, χωρίς να συμπεριλαμβάνει ό,τι δεν είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, recycling και το upcycling αποτελεί προτεραιότητά της. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούν upcycled νερό από την παραγωγή χυμού μήλου για να μειώσουν τη συνολική κατανάλωση νερού, ενώ συνεργάζονται με τους αγρότες για την αναζωογόνηση των τοπικών οικονομιών.

SHARE