Apimages
Apimages
GOLDEN GLOBES 2018

Οι πιο καλοντυμένες σταρ με μαύρες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες


Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε. H τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2018 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Beverly Hills της California.

Η 75η απονομή ήταν απίστευτα λαμπερή και φυσικά περιελάμβανε πολλές εντυπωσιακές παρουσίες, ανάμεσα στους διάσημους υποψήφιους και καλεσμένους. Στις χρυσές σφαίρες εκτός από την αγωνία των βραβείων υπήρχε και ιδιαίτερη περιέργεια για τις ενδυματολογικές επιλογές των ηθοποιών, κυρίως των γυναικών.

Κάθε χρόνο θαυμάζουμε τα μοναδικά red carpet look με τα αστραφτερά φορέματα, τα gowns, τα κοσμήματα και αναμένουμε με λαχτάρα να αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Και όπως πάντα υπήρχαν οι άψογες και υπέρκομψες εμφανίσεις αλλά και αυτές που δεν μας ικανοποίησαν και τόσο. Αυτήν την χρονιά όμως, το στιλ που επέλεξαν οι περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί ήταν διαφορετικό και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Όπως είχαμε ήδη προβλέψει σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ, παρευρέθηκαν στην τελετή, φορώντας μαύρο ένδυμα σαν συμβολική κίνηση, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ανισότητας στο Χόλιγουντ, είτε έχει να κάνει με τους μισθούς, είτε την σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται οι γυναίκες.

Εκτός λοιπόν από τις καθηλωτικές ομιλίες τους στο βάθρο του νικητή «μίλησαν» και μέσα από τις ενδυματολογικές του επιλογές και συντάραξαν τον κόσμο με την δυναμική και πιο ενωμένη από ποτέ παρουσία τους κόντρα στον σεξισμό στον κινηματογράφο.

Ποιες όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν ντυμένες στα μαύρα; Ποιες άφησαν εποχή με την κομψότητα τους; Δαντέλα, διαφάνειες, βελούδο μικρά πολύτιμα κρύσταλλα και τούλι ήταν μερικά από αυτά που στόλιζαν το μυστηριώδες και σαγηνευτικό μαυρο. Αυτά είναι τα ωραιότερα look των Golden Globes 2018!

H Claire Foy με Stella McCartney


H Diane Kruger με Prada

H Alicia Vikander με Louis Vuitton


 

H Kate Hudson με Valentino


H Margot Robbie με Gucci

H Millie Bobby Brown με Calvin Klein

H Zoe Kravitz με Saint Laurent


H Saoirse Ronan με Atelier Versace


H Halle Berry με  Zuhair Murad


Η Nicole Kidman με Givenchy