Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της | 0 bovary.gr
Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της | 0 bovary.gr
23|01|2018 12:22
SHARE
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της


Στη διαδρομή μιας γυναίκας μέσα στο χρόνο, το στιλ της περνά από πολλές, διαφορετικές και ενδιαφέρουσες φάσεις.

Η νεανικότητα, η κομψότητα και η φρεσκάδα δεν έχουν ηλικία.

Οταν μια γυναίκα ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και πώς να το υποστηρίζει, έχει φτάσει στον προορισμό του στιλ που της αξίζει.

«Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο» είχε πει η Μέριλιν Μονρόε. Πράγματι.

Οταν τα βήματα μιας γυναίκας αποπνέουν σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση, τότε έχει βρει τα «σωστά», για εκείνη, παπούτσια.

Μια γυναίκα μετά τα 40 της χρόνια, έχοντας κάνει αμέτρητους στιλιστικούς πειραματισμούς και δοκιμές έχει καταλήξει στα παπούτσια που συμμαχούν μαζί της για μια άνετη καθημερινότητα.

Είναι στην πιο δημιουργική και παραγωγική φάση της ζωής της και οφείλει να έχει τον «προβολέα» στραμμένο σε εκείνη.

Κάθε στιλιστική επιλογή της οφείλει να γίνεται με γνώμονα την ευχαρίστησή της. Η άνεση δεν αναιρεί την κομψότητα και η κομψότητα δεν αναιρεί την άνεση. Από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές διαδρομές της, τα παπούτσια που θα φορά θα πρέπει να αγκαλιάζουν το πόδι και να την κάνουν να νιώθει καλά με την εικόνα της.

Ποια παπούτσια είναι αυτά που πρέπει να έχει μια γυναίκα μετά τα 40 στην γκαρνταρόμπα της;

1) Sneakers: Mε τζιν παντελόνι ή με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, με midi φούστα ή με shirtdress, τα sneakers είναι τα παπούτσια που με διαχρονικότητα εξασφαλίζουν μια άνετη καθημερινότητα. 

 

 

 

 

 

2) Αnkle boots: Tα μποτάκια που οι γυναίκες λατρεύουν. Είτε το φθινόπωρο, είτε τον χειμώνα, είτε την άνοιξη, αποτελούν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις τους και χαρίζουν την απαραίτητη δόση νεανικότητας.

 

 

3) Γαλότσες: Με ένα τέτοιο ζευγάρι, είσαι πάντα «ετοιμόπολεμη» μπροστά στις απότομες αλλαγές του καιρού. 

 

 

4) Mules: Τα στιλάτα και θηλυκά παπούτσια που έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τις διαχρονικές, στιλιστικές επιλογές μιας γυναίκας. 

 

 

 

5) Ενα ζευγάρι-επένδυση που αγοράσατε απλά «επειδή σας άρεσε»: Ενα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια (ή και περισσότερα) σας αξίζει, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Το φοράτε επειδή σας απλά σας αρέσει. Και αυτό αρκεί. 

 

 

6) Loafers: Tα φλατ που αποπνέουν δυναμισμό και απογειώνουν το ανδρόγυνο look. Δίνουν ξεχωριστό αέρα στις εμφανίσεις σας.