Shutterstock
Shutterstock
04|02|2018 19:14
SHARE
SNEAKERDRILLES

Sneakerdrilles: Το υβριδικό παπούτσι επέστρεψε σε μια εκδοχή-έκπληξη


Ολα δείχνουν ότι το 2018 δεν θα μας αφήσει χωρίς στιλιστικές εκπλήξεις.

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, επαναδιατυπώνονται. Μας εκπλήσσουν, μας δίνουν έμπνευση, μας παρασύρουν σε νέους δρόμους του στιλ ή μας κάνουν να απορούμε.

Η μόδα αλλάζει συνεχώς πρόσωπο και μας δείχνει διαφορετικές πτυχές της πολυδιάστατης προσωπικότητάς της.

Δημιουργεί εκρηκτικούς συνδυασμούς και υβριδικές τάσεις που έρχονται για να δώσουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο στιλ μας.

Ας μιλήσουμε για ένα παπούτσι που συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις που άντεξαν στο χρόνο.

Ενα παπούτσι που συνδυάζει δύο -άνετα- παπούτσια που ίσως πολλές από εσάς να έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας. Ένα ζευγάρι sneakers και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ενώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι εντελώς ξεχωριστό: μιλάμε για τα «sneakerdrilles».

Ενα υβριδικό παπούτσι που έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο της μόδας ήδη από την προηγούμενη σεζόν και το 2018 κάνει comeback με ένα διαφορετικό twist.

Ολο και περισσότερα brands αγκαλιάζουν την εκκεντρική τάση που σίγουρα έχει κάτι νέο να πει στον κόσμο του στιλ αυτή τη σεζόν. Τα sneakerdrilles του 2018 έρχονται ως sock sneaker espadrilles.

Τα sock boots (το μποτάκι-κάλτσα που βλέπουμε σε διαφορετικές εκδοχές -leather-pvc-suede-velvet) θεωρούνται ήδη μεγάλο trend και ενέπνευσαν τον οίκο Αlexander Wang που μας συστήνει μια νέα βερσιόν των sneakerdrilles.

Τα παπούτσια είναι άνετα και πολύ ελαφριά. Οσο για το πόσο στιλάτα και κομψά είναι, αυτό ας το κρίνουν οι fashionista. Το «διαφορετικό» έχει σίγουρα ενδιαφέρον.