Splash News
Splash News
VICTORIA BECKHAM

Η Βικτόρια Μπέκαμ στη βροχή με τον πιο κομψό χρωματικό συνδυασμό και ψηλοτάκουνα


Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μία από τις γυναίκες που όπως και να το κάνουμε, με το στιλ «το έχει».

Αν και παλιότερα την είχαμε συνηθίσει μόνο με μίνιμαλ σύνολα, που κινούνταν κυρίως στο ασπρόμαυρο και τους μπεζ-γκρι, ουδέτερους τόνους, στην συνέχεια έβαλε το χρώμα στις εμφανίσεις της κι από τότε δεν το αποχωρίζεται.

Η Βικτόρια είναι γνωστό πως λατρεύει τα ψηλοτάκουνα και σπάνια την βλέπουμε να κυκλοφορεί με sneakers. Και αυτή την φορά ούτε η βροχή δεν την σταμάτησε από το να φορέσει το αγαπημένο της ζευγάρι θηλυκά slingbacks.

Όπως και να έχει όμως, με ήλιο και βροχή, θαυμάζουμε το πρώην Spice girl και «ξεσηκώνουμε» το στιλ της με κάθε ευκαιρία.

Η τελευταία της εμφάνιση, μετά την παρουσίαση της συλλογής της Fall '18 στη Νέα Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Βικτόρια φόρεσε το πιο αιθέριο μίντι φόρεμα σε baby blue απόχρωση το οποίο συνδύασε με feminine, κίτρινες γόβες slingback.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα αμάνικο τοπ σε μπορντό-καφέ απόχρωση φορεμένο πάνω από το φόρεμα και έκανε το πιο κομψό color blocking.

H σταρ της μόδας ξέρει να συνδυάσει τα χρώματα και υφάσματα με μαεστρία. Και ναι ακόμα κι αν έβρεχε η για την Βiκτόρια είναι παιχνιδάκι να περπατάει με τα chic γοβάκια της και εμείς φυσικά ξετρελαθήκαμε με αυτό το ιδανικό για την άνοιξη λουκ. 

Δες την νέα της συλλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 εδώ: