GETTY
GETTY
13|02|2018 15:42
SHARE
ΜΕGHAN MARKLE

Meghan Markle -Έκανε την πιο κομψή εμφάνιση με το τέλειο παλτό που θα βρεις εδώ


Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας συνεχίζουν την μίνι περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και μόλις σήμερα έφτασαν στο Εδιμβούργο.

Το ζευγάρι αφού επισκέφτηκε την ουαλική πρωτεύουσα του Κάρντιφ τον Ιανουάριο, σήμερα προσγειώθηκε στην Σκωτία και όπως ήταν φυσικό το κοινό τους καλωσόρισε.

Στην πρώτη επίσημη επίσημη επίσκεψή τους στην πρωτεύουσα της Σκωτίας η Meghan και ο Harry είχαν ένα γεμάτο πρόγραμμα με πράγματα που είχαν να κάνουν εκεί όπως να ρίξουν μια βολή με το One O'clock Gun.

Πρόκειται για ένα κανόνι στην κορφή του κάστρου του Εδιμβούργου σε μια ιστορική τοποθεσία. Φτάνοντας στην ιστορική θέση, το ζευγάρι χαμογελούσε συνεχώς καθώς χαιρετούσε το πλήθος που βρισκόταν εκεί για να τους συναντήσει από κοντά.

H Meghan και ο Harry κουβέντιασαν μαζί τους, ενώ για άλλη μια φορά η κομψότητα της νεαρής μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα έκανε αίσθηση.

 

 

Για άλλη μια φορά η εμφάνιση της ήταν απίστευτα κομψή και μας έδωσε έμπνευση.

Η πάντα στιλάτη Μέγκαν φόρεσε το τέλειο πανωφόρι για τον χειμώνα με καρό print σε αποχρώσεις του μαύρου, μπλε και σκούρου πράσινου.

Το καρό παρέπεμπε στο παραδοσιακό Σκωτσέζικο κιλτ. Συνδύασε με απλό, μαύρο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, κλασικές μαύρες γόβες και τσαντάκι επίσης σε πράσινο που έδενε με τα χρώματα στο πανωφόρι της.

Η Μέγκαν ήταν απλή και όπως πάντα όμορφη, με τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της. Το μακιγιάζ της ήταν και αυτό πολύ διακριτικό και natural, ενώ το χαμόγελο της έλαμπε και αντανακλούσε ευτυχία.

Το λουκ της μας άρεσε πολύ και θα το αντιγράψουμε βήμα προς βήμα όσο ακόμα ο καιρός είναι κρύος και θα χαρίσουμε στις μουντές χειμωνιάτικες μέρες κάτι από Βρετανική κομψότητα.

Έτσι βρήκαμε το παλτό της Μέγκαν και είναι Βurberry. Θα το βρεις στο net-a-porter.com.

Εδώ μπορείς να δεις το εντυπωσιακό One O'clock Gun.