Apimages
Apimages
ΒURBERRY SHOW

Η Cara Delevigne επέστρεψε στην πασαρέλα για τον Burberry και πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα για την LGBΤQ κοινότητα


Πώς συνοψίζεται μια ολόκληρη εποχή και η ιστορία ενός κορυφαίου brand;

Συνδυάζοντας τα πιο λαμπερά αστέρια και περνώντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλον τον κόσμο. Το show του Christopher Bailey για τον οίκο Burberry και την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2018 ήταν μοναδικό και έγραψε την δική του ιστορία όχι μόνο στην μόδα, αλλά πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα στην κοινωνία.

H συλλογή ήταν αφιερωμένη στη νεολαία LGBTQ και πολλά από τα κομμάτια ήταν βαμμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σύμβολο της γκέι κοινότητας.

Το show άνοιξε το γνωστό μοντέλο και ακτιβίστρια Adwoa Aboah με μια φούστα με το σύμβολο της αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις, το ουράνιο τόξο.

Όλη η ατμόσφαιρα του show ήταν φρέσκια, fun και απέπνεε νεανικότητα.

Apimages
Apimages

Φυσικά, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η επιστροφή της Cara Delevingne στο runway που απουσίαζε από το 2016, καθώς είχε επικεντρωθεί στην ηθοποιία.

Το διάσημο μοντέλο επέστρεψε στην πασαρέλα για το show, ανανεωμένη με καστανά αγορίστικα μαλλιά και φορώντας ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο γούνινο πανωφόρι.

Η ίδια εκτός από κεντρικό πρόσωπο του ιστορικού οίκου μόδας έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξη της στο LGBTQ και ήταν σίγουρα η πιο κατάλληλη για το μήνυμα αυτή της επίδειξης που αποτελεί πραγματικό ορόσημο. 


AP images

Η μόδα άλλωστε είναι ένας ξεχωριστός τρόπος έκφρασης της κοινωνίας, ένας από τους πιο δημοκρατικούς που όπως φαίνεται έχει προχωρήσει πολύ και έχει αποτινάξει εντελώς, καθετί το οπισθοδρομικό, ρατσιστικό, στενόμυαλο.

Η λεγόμενη Queer fashion έκανε την παρουσία της πιο αισθητή από ποτέ και πρόσφερε πολλά περισσότερα από μια συλλογή ρούχων.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης: Ημίγυμνος ο Μακρόν σε εξώφυλλο LGBT περιοδικού

Paris Lees: H πρώτη transgender ακτιβίστρια που φωτογραφίζεται για τη βρετανική Vogue

Getty
Getty