GETTY
GETTY
CHIARA FERRAGNI

Η Chiara Ferragni έχει όσες τσάντες έχουμε όλες εμείς μαζί -Η εκπληκτική φωτογραφία που ανέβασε


Η  Chiara Ferragni, η πασίγνωστη blogger και σχεδιάστρια μόδας, «χτύπησε» με μια φωτογραφία στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο.

Η δημιουργός του, The Blonde Salad, είναι μια από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στην μόδα και όχι μόνο, ενώ την ακολουθούν πολλά πολλά εκατομμύρια άνθρωποι. Είναι από εκείνες που ξέρει όλες τις τάσεις πριν καλά καλά τις δούμε στην πασαρέλα και τις φοράει πάντα με στιλ. Τις προσαρμόζει κατάλληλα, ώστε να ταιριάζουν στο δικό της signature ύφος με τον cool και νεανικό χαρακτήρα.

Η όμορφη και πάντα λαμπερή Chiara, τους τελευταίους μήνες δείχνει ακόμα πιο ευτυχισμένη αφού περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ιταλό τραγουδιστή Fedez. Η influencer απέχει από την Εβδομάδα Μόδας λόγω της εγκυμοσύνης της, ενημερώνει όμως καθημερινά τον λογαριασμό της στο instagram και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τα λουκ, τα ταξίδια της και μοιράζεται τα συναισθήματα της για την μητρότητα.

Αυτή την φορά η βασίλισσα της μόδας επέστρεψε με μία νέα φωτογραφία που μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Η master του στιλ βρίσκεται στο σπίτι της στο Los Angeles, από όπου μοιράστηκε μία φωτογραφία της ντουλάπας με τις επώνυμες και πανάκριβες τσάντες της (και κάπου εδώ ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου).

 

 

Στην λεζάντα η ίδια εξηγεί πως αυτές είναι μερικές από τις τσάντες που μπορεί κανείς να βρει και να αγοράσει στο προφίλ της στο depop, τον διάσημο ηλεκτρονικό πωλητή.

Όλα τα μεγέθη, σχέδια και χρώματα, όλα τα trends στο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ-φετίχ βρίσκονται εκεί τέλεια τακτοποιημένα.

Η ντουλάπα της (έστω και η μισή) είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και δεν μπορούμε να μην τη θαυμάσουμε.