Instagram: @thestyleograph
Instagram: @thestyleograph
ΤΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΟΛΙΒΙΑ

Το στιλιστικό τρικ της Olivia Palermo θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα μαντήλια


Είμαι σίγουρη πως όταν ακούς την φράση It girl ή fashionista ή είδωλο του στιλ πάντα η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό είναι η Ο.P.

H Olivia Palermo είναι η αγαπημένη όλων των media και η εμμονή μας με εκείνη δεν είναι καθόλου τυχαία.

Είναι η γυναίκα που περισσότερο από καμιά άλλη μπορεί και ελίσσεται και εξελίσσεται μέσα από το στιλ και το χρησιμοποιεί για να αναδείξει τα πιο όμορφα στοιχεία της εμφάνισης της.

Κινείται από το casual στο formal με απίστευτη ευκολία και κάθε της συνδυασμός είναι μοναδικός.

Θεωρείται η βασίλισσα του mix & match και όχι άδικα, αφού κάνει ακόμα και το πιο φανταχτερό fashion item να δείχνει προσιτό και εμάς να πιστεύουμε πως μπορούμε να το φορέσουμε με την ίδια άνεση, ενώ συχνά επιλέγει οικονομικά κομμάτια ακόμα και από το Zara.

Θα μπορούσα να γράφω πολλές ακόμα γραμμές για να περιγράψω τα υπέροχα λουκ της, όμως θα σταθώ σε ένα από τα πιο πρόσφατα.

Η Ολίβια Παλέρμο πήγε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και έκανε μια ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση.

Splashnews
Splashnews

Ξεχωριστή όχι τόσo για τα επώνυμα designer κομμάτια που φορούσε ή για κάποιο οσκαρικό φόρεμα που φορούσε. Όχι, όχι.

Η Ολίβια φόρεσε ένα πορτοκαλί πλεχτό πουλόβερ ζιβάγκο με δερμάτινο παντελόνι και booties. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση και έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά ήταν η λεπτομέρεια, το έξυπνο τρικ με το φουλάρι της.

Η Olivia φορούσε ένα κίτρινο, επίσης πλεχτό φουλάρι, δεμένο σταυρωτά μπροστά στο στήθος της και στολισμένο με μια εντυπωσιακή καρφίτσα από κρύσταλλα.

Η έντονη χρωματική αντίθεση ήταν πολύ κομψή και τραβούσε όλα τα βλέμματα, ενώ έκανε το συνολικό outfit να δείχνει πολύ δροσερό και ανοιξιάτικο. Η εμφάνιση της ήταν τόσο απλή και αυτό το μικρό κόλπο με το φουλάρι την απογείωσε.

Εμείς βρήκαμε όλα τα κομμάτια για να το αντιγράψουμε αύριο κιόλας.