Eres
Eres
ΕRES

H νέα συλλογή εσωρούχων της ΕRES είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο


Το γνωστό Γαλλικό brand εσωρούχων Eres προετοιμάζεται για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Η νέα συλλογή με lingerie κομμάτια παρουσιάζεται σαν ένα όμορφο ποίημα που μιλά για την φρεσκάδα, την ανεμελιά την χαλάρωση. Τα κομμάτια της μοναδικής αυτής συλλογής χωρίζονται σε διαφορετικά themes με βάση το ύφασμα και την ποιότητα τους. Farniente, Baci, Bijoux, Paroles, Peau D’Anges, Tulle Lumiere, Paradis D’Enfer, Fior Di Latte, Futile, Riga...

Είναι όλα υπέροχα και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα. Απαλά υφάσματα, άνετα, ψηλόμεσα. Αγκαλιάζουν την γυανικεία σιλουέτα και έχουν τις πιο θηλυκές λεπτομέρειες.

H Dolce Vita σηματοδοτεί το καλοκαίρι του 2018 και την νέα μοναδική συλλογή εσωρούχων της Εres.

Tα ντελικάτα lingerie μας ταξιδεύουν από τις ζωντανές παραλίες και ακρογιαλιές μέχρι τις βεράντες που μοσχομυρίζουν στην ακτή Almalfi της κοσμοπολίτικης Ιταλίας. Παντού γύρω η ατμόσφαιρα απόλυτα αισθαντική. Το κορυφαίο brand, για την δημιουργία της νέας collection άντλησε έμπνευση από τα θηλυκά pinup girls της δεκαετίας του εξήντα, τις τραγουδίστριες και ηθοποιούς του Φεντερίκο Φελίνι.

Το Peau d’Ange επιστρέφει και χαρίζει χρώμα στην επιδερμίδα σαν να την φίλησε ο ήλιος, ενώ η σειρά Paroles δείχνει ακαταμάχητη και τόσο ρομαντική σαν τραγούδι.

Τα Farniente, με αντίθεση από δαντέλα και σατέν μετάξι plumetis, είναι μια πρόσκληση για μια καλοκαιρινή βόλτα ανάμεσα στα ανθισμένα δέντρα.

Το Baci τυλιγμένο σε δαντέλα θυμίζει θηλυκά όσο τίποτα άλλο, μαύρα φορέματα.

Το Fior di Latte σας προσκαλεί να τεντωθείτε και να απολαύσετε το απαλό καλοκαιρινό αεράκι. Αργότερα μέσα στην ημέρα, ντυμένη με λεπτές οριζόντιες ρίγες, η υπέροχη Riga γιορτάζει τα καλοκαιρινά βράδια. Μπορείτε να γλιστρήσετε στα στενά δρομάκια με αυτά τα κομμάτια, να περπατήσετε ξυπόλητη μέχρι την παραλία και όταν η φρεσκάδα γίνει πρόσκληση για χορό θα δεχτείτε φορώντας το Futile, που σας καλύπτει με ένα πέπλο από κασμίρι.