Burberry
Burberry
IT BAG

Η γυναικεία τσάντα που προκάλεσε εμμονή στις σταρ του Χόλιγουντ


Ο κόσμος της μόδας θα υπάρχει, όσο θα υπάρχουν ιδέες.

Η έμπνευση είναι μια ανεξάντλητη πηγή δημιουργίας για τον οίκο Burberry. Κάθε νέα του πρόταση έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, την διαχρονικότητα.

Στο fashion show του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018, το χρώμα και ο όγκος είχαν τον πρώτο λόγο.

Το εμβληματικό καρό του οίκου είχε κι αυτό τη δική του θέση στην παλέτα των τάσεων και αποχρώσεων που χρωμάτισαν τη νέα συλλογή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η collection είναι αφιερωμένη στη νεολαία LGBTQ και πολλά από τα κομμάτια ήταν βαμμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Δείτε εδώ το σόου του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου: 

Φρεσκάδα, δημιουργικό πνεύμα, νεανικότητα: το σόου του οίκου τα είχε όλα και κάτι ακόμα. Μια τσάντα που ήδη έχει γίνει φετίχ των fashionista και των αστέρων του διεθνούς star system.

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει όλες τις προυποθέσεις για να γίνει διαχρονική επιλογή.

Ο σχεδιασμός της, η χωρητικότητά της, το στιλ της, την καθιστούν It bag που μπορεί να αντέξει στο χρόνο και να γίνει αναπόστασπο κομμάτι all day εμφανίσεων.

Zendaya, Splash / Ideal Image
Zendaya, Splash / Ideal Image

Η belt bag του οίκου σε medium και large φέρει μια ζώνη που δεν περνά απαρατήρητη για το ξεχωριστό της χρώμα.

Την belt bag την συναντάμε σε κλασικά χρώματα (μπλε, μαύρο, λευκό, καφέ, μπεζ) και δύο έντονα χρώματα-έκπληξη (κίτρινο και πορτοκαλί).

Η τσάντα έχει γίνει αγαπημένη επιλογή των διασήμων κι αυτό γιατί συνδυάζει άνεση, σιγουριά και ξεχωριστό στιλ. Αλλωστε για τσάντα του οίκου Burberry μιλάμε.

Kate Mara, Splash / Ideal Image
Kate Mara, Splash / Ideal Image

Πάρτε μια γεύση από τις διαφορετικές αποχρώσεις της: 

Bρείτε την λευκή εκδοχή της τσάντας εδώ

Βρείτε την μαύρη εκδοχή της τσάντας, εδώ 

Bρείτε την μπεζ εκδοχή της τσάντας, εδώ