Apimages
Apimages
28|02|2018 17:10
SHARE
KIM KARDASHIAN

To νέο εξώφυλλο της Kim Kardashian προκάλεσε κατακραυγή -Με παραδοσιακό Ινδικό ένδυμα


Πρόσφατα η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε για την Vogue India.

Στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του μεγάλου περιοδικού βρίσκεται η Kim Κardashian και αυτό από μόνο του είναι πολύ προχωρημένο.

Η σταρ και επιτυχημένη επιχειρηματίας συνηθίζει να προκαλεί με κάθε τρόπο. Από την προσωπική της ζωή και τις ενδυματολογικές της επιλογές, μέχρι τις αναρτήσεις τις στο κορυφαίο μέσο και τις δηλώσεις της.

Αυτή τη φορά είναι στο εξώφυλλο της Ινδικής Vogue και όπως πάντα είναι τολμηρή και διχάζει.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και, όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

Πολλοί από τους χρήστες του Twitter πιστεύουν ότι η Κιμ δεν είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για μια ινδική έκδοση.

 

 

 

 

Οι θαυμαστές επισημαίνουν ότι σε μία από τις φωτογραφίες, η Kardashian φοράει μια παραδοσιακή Lehenga, η οποία είναι ένας τύπος μακριάς, κεντημένης φούστας. Κάποιοι θεωρούν προσβλητική αυτήν την κίνηση να φορέσει την στολή, μια τόσο τολμηρή προσωπικότητα και υποστηρίζουν ότι η Ινδία έχει πολλές αξιόλογες γυναίκες που θα μπορούσαν να καλύπτουν το εξώφυλλο στην θέση της Kαρντάσιαν. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που υπερασπίζονται την επιλογή της Vogue.

 

 

 

 

Η Vogue India αντιμετώπισε παρόμοιες αντιδράσεις όταν επέλεξε την Kendall Jenner για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου 2017. Τότε το περιοδικό ανήρτησε μια δήλωση για να προστατεύσει τη θέση του στο Instagram, λέγοντας: «Τα τελευταία 10 χρόνια, η Vogue India είχε μόνο 12 διεθνή εξώφυλλα, συμπεριλαμβανομένου του Kendall Jenner, το 2017. Επομένως, στατιστικά, το 90% των εξώφυλλων μας είναι Ινδικά! Και είμαστε περήφανοι για αυτό».

 

 

 

Η Kim Kardashian δεν έχει απαντήσει ακόμα στα σχόλια και σε όσα την κατηγορούν ωστόσο αναμένουμε να ακούσουμε και την δική της άποψη.