Eres
Eres
02|03|2018 13:49
SHARE
ΕRES

Η νέα συλλογή των μαγιό ΕRES είναι η επιτομή της κομψότητας στην παραλία


Tα μαγιό της γαλλικής εταιρείας ERES χαρίζουν κομψότητα σε κάθε μας εμφάνιση στην παραλία ή την πισίνα.

Από αισθησιακά μπικίνι σε διαχρονικά feminine ολόσωμα μαγιό αλλά και δυναμικά sporty κομμάτια, εκεί θα βρεις το τέλειο μαγιό για φέτος.

Portofino, με έντονο ηλιακό φως ..., κυνηγημένη από παπαράτσι, η μουσα της ERES για την swimwear συλλογή του 2018 είναι η συλλογή Cinecitta.

Μια jet setter που ζει κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Τα νέα σχέδια μαγιό του διάσημου γαλλικού brand είναι σίγουρα η επιτομή του chic, και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στην Ιταλική χειροτεχνία, με τις ντελικάτες λεπτομέρειες που προσδίδουν χαρακτήρα.

Η σειρά Studio βασίζεται στις λεπτομέρειες από μακραμέ.

Τα Close up διαθέτουν επίσης ένα δερμάτινο φινίρισμα φτιαγμένο στο Intrecciatto στιλ. 

Ανάμεσα στα βράχια, η γραμμή Edge σας προσκαλεί να βουτήξετε βαθιά στη θάλασσα, με κομψό sportwear στιλ. Ως νεύμα στη μόδα, έρχεται το Wild θέμα με τα leopard prints και γίνεται κλασικό. Με χειροποίητη κομψότητα για ένα ολοκληρωμένο στιλ diva.

Το beachwear περνάει σε άλλο επίπεδο με την νέα συλλογή της Eres για το καλοκαίρι 2018.

Το Cinecitta, όπως ένα ιταλικό παγωτό, παίζει ανάμεσα στις διακριτικές αποχρώσεις που μπλέκονται και αλληλεπιδρούν. Αποτέλεσμα; Φρεσκάδα και πολύχρωμος αισθησιασμός.

Τα Mezzino, μια ναυτική γραμμή με ζακάρ υφές που εντυπωσιάζουν συνδυάζει την γυναίκεια κομψότητα με την ευαισθησία. Τέλος, τα Paparazzi φτιαγμένα από απαλό βαμβάκοσατέν ολοκληρώνει άψογα το λουκ παραλίας σας.

Ξαφνικά η μουσική γίνεται πιο δυνατή, το Piano, τυπωμένο σε μεταξωτό σατέν, μοιάζει με ένα φεστιβάλ χρωμάτων ...

Γέλιο, χειροκροτήματα, χορός: Ας ξεκινήσει το πάρτι!