HERMES
HERMES
ΗΕRΜΕS FALL ‘18

Η εκλεπτυσμένη φινέτσα του οίκου Hermès για το Φθινόπωρο του 2018


Η νέα συλλογή του διάσημου γαλλικού οίκου Hermès για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το σκηνικό στήθηκε έτσι ώστε να θυμίζει κήπο και ήταν εκτεθειμένο στον φυσικό αέρα, ο οποίος φυσούσε απαλά. Ο καιρός ήταν φθινοπωρινός και αυτό έκανε ακόμα πιο φρέσκο και ζωντανό το show. Καθώς ο ήλιος έδυε, ζεστές κουβέρτες δόθηκαν στους καλεσμένους.

Η ομίχλη εισέβαλλε στον κήπο και τα μοντέλα άρχισαν περπατούν κατά μήκος ενός σκούρου κόκκινου μονοπατιού.

Η Nadège Vanhee-Cybulski έπαιξε με παραλλαγές στο Clou Médor. Το σκηνικό ήταν μια διάφανη τέντα σε σχήμα πυραμίδας περιτριγυρισμένη από δέντρα που λούστηκαν από το πορτοκαλί Hermès φως - ένα καταπληκτικό σκηνικό με τα κομψά ρούχα σε σκούρο δέρμα και γήινες αποχρώσεις έκλεψαν την παράσταση.

H drama αίσθηση που προκαλουσε η συνολική εικόνα ήταν μοναδική.

Hermès
Hermès

Ακόμα διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί συνδυάστηκαν κάτω από το μαγευτικό πέπλο της ομίχλης και το τιτίβισμα των πουλιών κόβοντας την ανάσα.

Τα μοντέλα με την αιθέρια ομορφιά και το σχεδόν γυμνό από μακιγιάζ πρόσωπο φόρεσαν τα πιο κομψά πανωφόρια του οίκου μαζί με ψηλές μπότες με χρώμα. Chic, σοφιστικέ, δυναμικό στιλ.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα βασικά στοιχεία του show που έγραψε ιστορία με την ονειρεμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Όλη η collection ήταν σύμφωνη με τη διακριτική στάση που κρατάει ο oίκος στην ακραία πολυτέλεια, ή, όπως η collection υποδηλώνει, στην «ψιθυριστή φινέτσα».  

Hermès
Hermès