Eres επιστροφή -Βρήκε τα εμβληματικότερα μαγιό των '00 και τα ξαναλανσάρει | 0 bovary.gr
Eres επιστροφή -Βρήκε τα εμβληματικότερα μαγιό των '00 και τα ξαναλανσάρει | 0 bovary.gr
17|03|2018 14:45
SHARE
ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ERES

Eres επιστροφή -Βρήκε τα εμβληματικότερα μαγιό των '00 και τα ξαναλανσάρει


Εφαρμογή, design, πολυτέλεια. Τα μαγιό Eres με τρεις κουβέντες. 

Τρεις κουβέντες, τρία στοιχεία που έκαναν γνωστά και αγαπητά τα μαγιό συνώνυμο της κομψότητας και της διαχρονικότητας. Τα μαγιό ενός γαλλικού Οίκου που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μία μοναδική επετειακή συλλογή. 

Πέντε εμβληματικά στιλ μαγιό, επαναλανσάρονται φέτος, σε νέα χρώματα. Προσοχή, όμως, γιατί επανέρχονται μεν, σε περιορισμένο αριθμό δε. 

Μαγιό διαχρονικά, vintage αλλά σημερινά, με ζηλευτή εφαρμογή. Μαγιό με καθαρές γραμμές, φίνα χρώματα, άψογα κοψίματα. Μαγιό που είναι από μόνα τους στιλ, μια συγκεκριμένη ιδέα της πολυτέλειας και σίγουρα έκφραση της γαλλικής κομψότητας και θηλυκότητας. 

Είναι τα μαγιό εκείνα που ξεφυλλίζοντας παλιά περιοδικά σίγουρα έχεις σταθεί χαζεύοντάς τα. Μαγιό που πάντα ήθελες να έχεις στη ντουλάπα σου, μαγιό που κάθε χρόνο, ψάχνεις ξανά και ξανά. 

Και αυτό γιατί η Eres ξέρει τον τρόπο να φτιάχνει μαγιό που κολακεύουν το σώμα. Με κοψίματα που τονίζουν τους ώμους, την πλάτη, το μπούστο. Με ράντες, κρίκους, κορδόνια που από τη μια «δένουν» με μοναδική κομψότητα τα μαγιό, από την άλλη αγκαλιάζουν με φινέτσα το σώμα, τονίζοντας τα δυνατά του σημεία. 

Το μαγιό με τον κρίκο

Οι κρίκοι υπήρξαν η επιτομή του στιλ τη δεκαετία του '70. Και πρωταγωνίστησαν και στη γραμμή Sirene του 2006 της Eres. Κρίκοι που δημιουργούν παιχνιδίσματα και την ίδια ώρα κάνουν το μαγιό πιο φίνο. Κρίκοι που τονίζουν τους ώμους αλλά και τους γοφούς. Δύο μαγιό από τη συλλογή αυτή, ένα ολόσωμο και ένα μπικίνι επανέρχονται σήμερα, σε φλογερό κόκκινο και στο γκρι του γραφίτη. 

Με navy έμπνευση 

Με navy έμπνευση, το 2007 δημιουργήθηκε η σειρά μαγιό Surligné. Γραμμές καθαρές, κουμπιά και σιρίτια. Vintage με αέρα παλαιότερων δεκαετιών. Ενα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό, με βαθύ ντεκολτέ και εντυπωσιακή πλάτη. Ανοιχτή, τετράγωνη, με σταυρωτές ράντες. Το μπικίνι λίγο πιο... ανδρόγυνο, με σορτσάκι αλά sailor παντελόνι. 

Χαβανέζικο στιλ με γαλλική αισθητική

Το μαγιό από τη σειρά Hawaiian του 2005, που κατάφερε να... εξευγενίσει, να κάνει πιο κομψό το χαβανέζικο στιλ, επιστρέψε. Ολόσωμο αλλά και μπικίνι, απλό, διαχρονικό με  λιτό, λευκό τύπωμα πάνω σε γκρι φόντο. 

Ο διαχρονικός και παντοτινός φοίνικας

Κλασικό τύπωμα αλλά και ρομαντικό, ο φοίνικας του μαγιό Playa, αποπνέει... καλοκαίρι. Μαγιό ορισμός του κλασικού, σέξι, με διάθεση... εξωτική. Κλασικά και τα χρώματα: Τερακότα, το χρώμα του καλοκαιριού και λευκό. Φωτεινό και χαρούμενο σαν το καλοκαίρι. Σε μπικίνι και σε ολόσωμο.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια

Αλλη μια κλασική γραμμή για την Eres. Ισως το μαγιό με το οποίο έχει ταυτιστεί ο Οίκος, Το μαγιό Niko από τη συλλογή του 2005 παίζει με τις αντιθέσεις. Απλό μεν με φινετσάτης λεπτομέρειας δε. Συνδυάζει την αυστηρότητα και το συγκρατημένο αισθησιασμό, δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες, σμιλεύει το σώμα. Η Eres αποτίει φόρο τιμής στην αιώνια θηλυκότητα μέσα από δυο διαχρονικά στιλ, το Charbon (ολόσωμο) σε μπλε και το Mastic (μπικίνι) σε γκρι.

Τα Eres μαγιό θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο σε όλες τις μπουτίκ Eres. 

TAGS