Splash News
Splash News
ΜARY KATRANTZOU

To αξεσουάρ από την νέα συλλογή της Mαίρης Κατράντζου που ξεχώρισε η Vogue


Τα bouncy αξεσουάρ είναι η νέα τάση που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

H Mary Katrantzou είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες σχεδιάστριες με διεθνή αναγνώριση που μας κάνει υπερήφανους κάθε φορά. Άλλες φορές με τις κομψές συλλογές της και άλλες με τις διακρίσεις της.

Δεν γνωρίζει απλά τις επόμενες τάσεις. Τις δημιουργεί.

Για αυτή της την ικανότητα και πιο συγκεκριμένα για ένα νέο στιλάτο αξεσουάρ από τη συλλογή της, βρέθηκε αυτή την φορά στο site της Αυστραλιανής Vogue.

Η μόδα δεν λέει ποτέ όχι σε ένα ακόμα νέο και πρωτότυπο κομμάτι και τι θα μπορούσε να είναι πιο έξτρα από μια πολύ ιδιαίτερη τσάντα;

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο Mary Katrantzou, κυκλοφόρησε online την νέα της συλλογή  με αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 και οι τσάντες της δεν γίνεται να περάσουν με τίποτα απαραίτητες.

Είναι πολύχρωμες, φαν και διασκεδαστικές μα πάνω από όλα φουσκωτές!

Ναι. Οι τσάντες που θυμίζουν φουσκωτά μπρατσάκια επιπλέουν και τείνουν να γίνουν το next big thing.

 

 

Κάθε τσάντα έρχεται σε μπλε και ροζ χρώμα, με φλαμίγνκο και φάλαινες. Τις φουσκώνετε μόνες σας όμως προσοχή! Καλό είναι να μην μεταφέρετε αιχμηρά αντικείμενα όταν κρατάτε ένα κομμάτι Katrantzou.

Οι φουσκωτές τσάντες είναι η απόδειξη πως ο κόσμος της μόδας εξακολουθεί όπως πάντα να παίζει και να δημιουργεί με το κέφι και την φαντασία ενός μικρού παιδιού και να μην έχει όρια.

Μετά λοιπόν από την τρέλα του περσινού καλοκαιριού με τα inflatable -κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα εκείνα τα φλαμίνγκο σε κάθε παραλία- τα φουσκωτά έρχονται πλέον παντού μαζί μας αυτό το καλοκαίρι.

Οι πρωτότυπες τσαντούλες κοστίζουν 490,24 ευρώ και μπορείς να τις αποκτήσεις εδώ.