GETTY
GETTY
23|03|2018 16:05
SHARE
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

H Βρετανία υποκλίνεται στη Mέγκαν Μάρκλ επειδή κράτησε αυτή την τσάντα -Η εκπληκτική ιστορία της


Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έκαναν σήμερα 23 Μαρτίου μια ακόμα κοινή δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον γάμο τους.

Επισκέφτηκαν το Κέντρο Eikon και παρευρέθηκαν σε μια εκδήλωση για το δεύτερο έτος της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας οικοδόμησης της ειρήνης «Amazing the Space» στο Lisburn της Βόρειας Ιρλανδίας.

Εκεί το φαινόμενο Μέγκαν Μάρκλ ξαναχτύπησε με μια Ultra chic εμφάνιση. Με εντυπωσιακή, πράσινη, μίντι φούστα, λευκό πλεχτό τοπ και γόβες από βελούδο σε απόχρωση cognac.

Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε ήταν η τσάντα, που κρύβει την δική της ιστορία.

Η Mέγκαν Μάρκλ έχει αποδείξει ότι είναι τύπος που αγαπά τις handbags και οι τσάντες είναι από τα κομμάτια κλειδιά σε κάθε εμφάνιση της, είτε πρόκειται για την νέα Chloe είτε για μια Crossbody. Σήμερα σύστησε στον κόσμο μια όχι τόσο γνωστή εταιρεία με μια απίστευτη ιστορία.

Η Bloomsbury τσάντα είναι της σχεδιάστριας Charlotte Elizabeth που ίδρυσε το ομώνυμο brand στα 21 της, όταν μετά από μια ανοιχτή εγχείρηση καρδιάς, είχε παραλύσει για περισσότερο από ένα χρόνο.

Splashnews
Splashnews

«Υποβλήθηκα σε εγχείρηση καρδιάς το 2012 και έπρεπε να σταματήσω το σχολείο στα 16 εξαιτίας αυτού. Δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την βασική εκπαίδευση ή να πάω στο πανεπιστήμιο και ήταν δύσκολο να βρω εργασία λόγω της κατάστασης της υγείας μου», δήλωσε η σχεδιάστρια στην The Telegraph.

«Έχω δύο αδερφές και γνωρίζω ότι ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένες με μια καθημερινή τσάντα . Έτσι αυτό που ήθελα να δημιουργήσω ήταν ξεκάθαρο - πολύ καθαρή γραμμή, μίνιμαλ και εμπνευσμένη από τις κλασικές τσάντες της δεκαετίας του '50, όταν το να κρατάς μια handbag, ήταν μια πραγματική εμπειρία».

Άρχισε να ασχολείται με τα σχέδια των κλασικών τσαντών της από το κρεβάτι της και με την υποστήριξη του Βρετανικού φιλανθρωπικού ιδρύματος The Prince Trust.

Έτσι κατάφερε να είναι σε θέση να κατασκευάζει τα σχέδιά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σκεφτόμουν πως αν μπορώ να δημιουργήσω κάτι από όλα αυτά, μπορώ να καταφέρω τα πάντα», εξήγησε και ενέπνευσε δύναμη με την επιμονή και θέληση της να τα καταφέρει.

Για όλους αυτούς του λόγους η δουλειά της είναι τόσο σημαντική και η κίνηση της Μέγκαν Μάρκλ να την κρατήσει, είναι προς τιμήν της.

Η τσάντα σε στιλ ταχυδρόμου, σε ταμπά απόχρωση, με λαβή και χρυσές λεπτομέρειες είναι κομψή, πρακτική και ταιριάζει με τα πάντα.

Όλες οι τσάντες Bloomsbury της Charlotte Elizabeth αυτήν την στιγμή είναι sold out ωστόσο μπορείτε να προ-παραγγείλετε αυτήν που ξεχώρισε η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ με τιμή στα 212,24 ευρώ.

Αποκτήστε την εδώ.