Splash News
Splash News
FASHION BLOGGERS

Τα 5 βασικά κομμάτια στα οποία επενδύουν οι fashion bloggers τώρα -Αξίζουν την προσοχή σου


Οι τάσεις εκεί έξω αμέτρητες και πώς να αντισταθείς.

Σίγουρα, θα θέλαμε να ενδώσουμε σε αυτή την γαργαλιστική παρόρμηση, να τις υιοθετήσουμε και να κάνουμε δικές μας όλες τις νέες αφίξεις στα αγαπημένα μας καταστήματα.

Όμως όχι. Μάθημα αυτοσυγκράτησης νούμερο 75763.

Ο στόχος είναι να κάνουμε έξυπνες αγορές και να επενδύουμε σε κομμάτια που αξίζουν κάθε σεζόν και θα κάνουν απόσβεση χωρίς να τα «φάει» η ντουλάπα.

Και ποια είναι αυτά; Για να τα ανακαλύψουμε, μελετάμε προσεκτικά τις εμφανίσεις ποιων άλλων -των πιο διάσημων fashion blogger και fashionistas.

Εκείνες ξέρουν καλύτερα και πριν από όλους, όλες τις τάσεις που θα «παίξουν» φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς και όλα τα must have για να πετύχεις το στιλ..

Εμείς τα συγκεντρώσαμε σε μια λίστα για να να ξέρεις τι να αναζητήσεις στην επόμενη σου βόλτα για shopping therapy.

Ρούχα και αξεσουάρ που θα φορεθούν πολύ και αξίζουν την προσοχή σου.

 

Splashnews
Splashnews

Το μίντι φόρεμα με βολάν και λουλούδια

Τo μικρό μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα, όμως φέτος τα αστέρια του στιλ φορούν τα πιο φρέσκα και ανοιξιάτικα μίντι φορέματα με διακριτικά λουλούδια. Την νοσταλγική αλλά ακραία θηλυκή τάση ολοκληρώνουν τα βολάν.

Realisation Par

Το δερμάτινο πουγκί

Οι τσάντες καλάθια αλλά και τα πουγκιά από δέρμα είναι ό, τι πιο hot φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μοντέρνα, δομημένα, τόσο μα τόσο stylish. Ταιριάζουν με όλα τα στιλ φορέματος και τις τζιν παντελόνες σου και χαρίζουν μια urban πινελιά.

YUZEFI, Farfetch

 

Κόκκινα mules

Δέρμα, σατέν, μετάξι, το σίγουρο είναι πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα classy ζευγάρι mules στο χρώμα του πάθους. Με αέρα Σπανιόλας και αισθητική που σε κάνει να θες να χορέψεις στον ρυθμό ενός αργεντίνικου τάνγκο. To τέλειο παπούτσι μπορεί κυριολεκτικά να ενώσει τα κομμάτια ενός λουκ και αυτό ναι, είναι τέλειο.

DORATEYMUR,Farfetch

Ιδιαίτερα vintage γυαλιά ηλίου

Vintage και ρετρό γυαλιά ηλίου γίνονται τα αγαπημένα των κοριτσιών της μόδας και δεν φοριούνται μόνο το καλοκαίρι. Μικροσκοπικοί φακοί και έντονες γωνίες αλά πεταλούδα έχουν επιστρέψει.

Karen Walker,Moda Operandi

Λευκά καουμπόικα μποτάκια

Χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, για να μην αναφέρουμε τα μουσικά φεστιβάλ που έρχονται.

Ένα ζευγάρι μποτάκια από δέρμα μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο. Βεβαιώσου ότι έχεις ένα στην ντουλάπα σου κι αν δεν έχεις πρέπει να αποκτήσεις τα πιο hot. Δηλαδή τις western boots!

Zara