H Σελένα Γκόμεζ φόρεσε την πιο θηλυκή φούστα -Λατρέψαμε το λουκ της | 0 bovary.gr
H Σελένα Γκόμεζ φόρεσε την πιο θηλυκή φούστα -Λατρέψαμε το λουκ της | 0 bovary.gr
ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

H Σελένα Γκόμεζ φόρεσε την πιο θηλυκή φούστα -Λατρέψαμε το λουκ της


Η Σελένα Γκόμεζ είναι από τις σταρ που κάνουν τις πιο chic και στιλάτες εμφανίσεις,τις οποίες μας αρέσει να χαζεύουμε για να παίρνουμε ιδέες.

Η Σελένα είχε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Αφού συμμετείχε στις διαδηλώσεις για το #March For Our Lives και εδειξε την υποστήριξη της στην διαμαρτυρία και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Σελένα Γκόμεζ έκανε μια βραδινή εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό.

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια βγήκε για δείπνο στο Nice Guy στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η σταρ αποχωρίστηκε για λίγο το casual τζιν παντελόνι και τα άνετα sneakers της για ένα άκρως feminine λουκ με την πιο αισθησιακή φούστα-τέλεια για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Φόρεσε μια από τις πιο καυτές τάσεις, το ροκ Τ-shirt με στάμπα και το συνδύασε με μια συγκλονιστική wrap φούστα με σκίσιμο, σε κόκκινο χρώμα.

Splashnews
Splashnews

Καθώς περπατούσε, τα καλλίγραμμα πόδια της αποκαλύπτονταν μπροστά στον φακό και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν. Το μπλουζάκι της Tom Petty ήταν το κομμάτι που έφερνε την ισορροπία στην τόσο σέξι εμφάνιση της, την οποία ολοκλήρωσε με μαύρες slingback γόβες Dior.

 Επέλεξε τα πιο αστραφτερά ασημένια κοσμήματα για συνοδεύσει το outfit, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και το πρόσωπο της φρέσκο με το φλογερό κόκκινο να τονίζει και τα χείλη της.

Η Σελένα, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνάει μόνη ή με τους φίλους της και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που την βλέπουμε τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη.

Όσο για την φούστα της θα γίνει το it item της άνοιξης και θα την φορέσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews