Το ολόφρεσκο website της Fresh Line είναι εδώ για να μας συναρπάσει! | 0 bovary.gr
Το ολόφρεσκο website της Fresh Line είναι εδώ για να μας συναρπάσει! | 0 bovary.gr
27|03|2018 14:19
SHARE
FRESH ON LINE

Το ολόφρεσκο website της Fresh Line είναι εδώ για να μας συναρπάσει!


Η Fresh Line λανσάρει το ανανεωμένο της website ενώ τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί και σαν e-shop.

Εύχρηστο και πρωτοποριακό, το νέο website είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Fresh Line με την Lighthouse, κορυφαία εταιρεία web development και εφαρμογών e-commerce. Μέσω του νέου e-shop, οι φίλοι της εταιρείας θα πραγματοποιούν τις αγορές τους γρήγορα και αξιόπιστα σε πάνω από 30 χώρες, ενώ θα λειτουργεί στα αγγλικά και στα ελληνικά, με μελλοντική επέκταση και σε άλλες γλώσσες.

Το www.freshline.gr, τέλεια εναρμονισμένο με το ανανεωμένο προφίλ, τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας ταξιδεύει τους επισκέπτες στο χώρο της ολιστικής περιποίησης και των φυσικών καλλυντικών μέσα από μία δροσερή και user-friendly πλατφόρμα.

Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γνωρίσει τα προϊόντα της εταιρείας και να πληροφορηθεί για τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και την τιμή τους ενώ περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις λαχταριστές, νέες αφίξεις, τις βοτανικές παραδοσιακές συνταγές και την χειροτεχνία στο καλλυντικό, αλλά και συμβουλές που μετατρέπουν σε απολαυστικό τελετουργικό και την πιο απλή ρουτίνα ομορφιάς.

Το νέο website είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση Mobile Site για πρακτική πλοήγηση από κινητό ή tablet.

Τα αγαπημένα μας φυσικά προϊόντα είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

Μείνετε συντονισμένοι!