H νέα συλλογή της PHILOSOPHY έγινε για εσένα που λατρεύεις τον μινιμαλισμό | 0 bovary.gr
H νέα συλλογή της PHILOSOPHY έγινε για εσένα που λατρεύεις τον μινιμαλισμό | 0 bovary.gr
29|03|2018 12:50
SHARE
PHILOSOPHY

H νέα συλλογή της PHILOSOPHY έγινε για εσένα που λατρεύεις τον μινιμαλισμό


Κομψή, minimal, με μια ήρεμη δύναμη που ξεχωρίζει μέσα στην απλότητά της, η νέα κολεξιόν SS18 της PHILOSOPHY μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με στιλ, στο ελληνικό καλοκαίρι.

Μια συλλογή που σχεδιάστηκε για σύγχρονες, κοσμοπολίτικες γυναίκες, που επιθυμούν κάθε στιγμή να νιώθουν ελεύθερες, δυναμικές και ανεξάρτητες, χωρίς ταυτόχρονα να χάνουν τίποτα από την θηλυκότητα τους.

Για γυναίκες που μπορούν να διαχωρίσουν και να εκτιμήσουν την υψηλή ποιότητα, την αισθητική και την αυθεντικότητα.

Στη νέα της συλλογή για την άνοιξη – καλοκαίρι 2018 η PHILOSOPHY, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική και δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στη γεωμετρία, εξελίσσει αυτά τα στοιχεία με μια αφαιρετικότητα, επιτυγχάνοντας ένα σπάνιο και καθαρό μοντερνισμό.

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν την συλλογή είναι οι σύγχρονες γραμμές, τα φυσικά ποιοτικά υφάσματα και τα μονόχρωμα, ουδέτερα χρώματα, χωρίς να λείπουν και κάποια prints σε  floral, ριγέ και γεωμετρικά μοτίβα.

Τα μακριά φορέματα, οι φαρδιές παντελόνες, τα crop tops, οι ολόσωμες φόρμες, τα σορτς, τα καφτάνια, τα shirt dresses της κολεξιόν SS18, θα γοητεύσουν κάθε γυναίκα που αγαπά τον μινιμαλισμό, την αισθητική και το διαχρονικό στιλ.

Facebook: PHILOSOPHY wear
Instagram: philosophy_wear