PANOULIS PHOTOGRAPHY
PANOULIS PHOTOGRAPHY
02|04|2018 18:00
SHARE
ΑΧDW

Axdw - Η αυλαία της Εβδομάδας Μόδας ήταν εντυπωσιακή με Ζούλια, MI-RO και πολλές λαμπερές παρουσίες


Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, σε διαφορετικές τοποθεσίες και με πολύπλευρες εκφάνσεις μόδας συνεχίστηκε η 23η Athens Xclusive Designers Week και την 4η και 5η μέρα!

Πλήθος προσκεκλημένων παρακολούθησαν τα fashion shows και τα μοναδικά  appenings.

Η 4η ημέρα ξεκίνησε με κοσμοπολίτικο αέρα που ταξίδεψε τους καλεσμένους στη γαλλική ρεβιέρα, με τη Folli Follie που πραγματοποίησε ένα λαμπερό fashion show για τη νέα συλλογή αξεσουάρ με τίτλο “Club Riviera” στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Τα μοναδικά ριγέ αξεσουάρ με τις ζωντανές αποχρώσεις που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη κέρδισαν τις εντυπώσεις.

To breton μοτίβο κυριάρχησε ενώ τα χρωματιστά rubber λουράκια στα ρολόγια της συλλογής έδωσαν τις πιο fashion πινελιές! Kομψές δερμάτινες τσάντες, μικρές handbags, τσάντες φάκελοι αλλά και καθημερινές shopping bags για τις πιο κομψές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Σε ένα μοναδικό σκηνικό και με φόντο ένα εμβληματικό οίκημα της παλιάς Αθήνας, ο Vassilis Zoulias προσκάλεσε σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με πρωταγωνίστριες βασίλισσες, πριγκίπισσες και κυρίες των τιμών. Εμπνευσμένος από την Ελισάβετ και την Άννα Μαρία, ο σχεδιαστής κατάφερε να μεταφέρει στο σήμερα την ατμόσφαιρα μιας μαγικής και παραμυθένιας εποχής τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε τα ρούχα. Deux pieces, evening gowns, επιβλητικά μαντώ σε μια συναρπαστική παλέτα χρωμάτων και υφασμάτων όπως τριπλή οργάντζα και μετάξι. Ο Περικλής Κονδυλάτος σχεδίασε με τον δικό του εξτρεμιστικό  τρόπο τα Crown jewels ενώ τα κομψά γοβάκια της βασίλισσας φέρουν την υπογραφή της V.K.Conis. Χορηγός της επίδειξης του κυρίου Ζούλια ήταν η εταιρία καλλυντικών Galenic και τα κέντρα Medi Prinou.

Oι επιδείξεις συνεχίστηκαν στο Ζάππειο με το μοναδικό Beachwear Fashion Show by Piz Buin και την αγαπημένη μάρκα αντηλιακών που υποδέχτηκε τα brands Μaa boo, MITOS & Sun of a Beach ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με τα ιδιαίτερα beachwear looks και δημιουργώντας την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το swimwear brand Maa boo παρουσίασε τη νέα συλλογή We are Tribe και έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα σχέδια. Μαγιό με εξωτικά μοτίβα, διαφορετικά prints, ολόσωμα, μπικίνι και ψηλόμεσα σχέδια με μοναδικά θηλυκά κοψίματα. Οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν ταξίδεψαν το κοινό σε διαφορετικές ηπείρους και  κουλτούρες.

Η resort συλλογή “Secret Garden” με τα κεντήματα και η “Elysium Collection” με τα γεωμετρικά μοτίβα παρουσιάστηκαν στην επίδειξη του brand MITOS.  Eξωτικά φύλλα, αποχρώσεις μωβ, μπλε και πράσινου και έντονα σχέδια για τις πιο chic εμφανίσεις στην

παραλία. Ακόμη, εντυπωσιακά καφτάνια και φορέματα παραλίας παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα.

Oι αγαπημένες premium πετσέτες θαλάσσης Sun of a beach ήταν εκεί και έφεραν το καλοκαίρι πιο κοντά! Νέα patterns, εντυπωσιακά σχέδια, φωτεινά χρώματα και τροπικά vibes στη νέα συλλογή και με τις μοναδικές τσάντες θαλάσσης να αποτελούν το απαραίτητο αξεσουάρ για τις φετινές διακοπές.

Τα fashion shows συνεχίστηκαν με την επίδειξη του σχεδιαστή Stefanos Chrysafis που παρουσίασε τη νέα του συλλογή F/W 2018-19. Παρουσιάστηκαν κυρίως παλτό, μάλλινες ολόσωμες φόρμες με πολλά λουριά αλλά και βραδινά φορέματα. Σκούρες αποχρώσεις, φαρδιές γραμμές και εκκεντρικά πανωφόρια αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της νέας του συλλογής.

Το Herminas Reea Brand κατέφθασε από το Βουκουρέστι και παρουσίασε τη νέα συλλογή με  τίτλο “Butterfly Effect”. Μια συλλογή με κομψές και θηλυκές δημιουργίες. Εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα με τούλι, δαντέλα και χάντρες ήταν μερικές από τις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα.

Ta fashion shows συνεχίστηκαν με την επίδειξη του eÜ / everyone Ünited από τον Andreu Honeycutt που ξεχώρισε με τα ιδιαίτερα bowties του. Πολύ ξεχωριστά παπιγιόν σε έντονα prints αλλά και μεταλλιζέ μαγνήτισαν τα βλέμματα. Xρησιμοποιήθηκαν ως  παπιγιόν, ως βραχιόλια, σαν αξεσουάρ στις κάλτσες των μοντέλων αλλά και στα μαλλιά τους.

Το show του ακολούθησε ο Celebrity Skin που έδειξε τη νέα του συλλογή F/W 2018-19 έχοντας για πρώτη φορά πολύ χρώμα στις δημιουργίες του. Με τίτλο “Chaotic Glamour” και διατηρώντας τα avant-garde στοιχεία πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό show. Λαμπερά φορέματα σε κοντό κυρίως μήκος έδωσαν λάμψη στη βραδιά. Πολλοί επώνυμοι περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του όπως Νίνα Λοτσάρη, Μπέσυ Μάλφα, Κάτια Νικολαϊδου, Νικολέτα Καρρά, Τζένη Μελιτά, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Έφη Παπαθεοδώρου και Γιάννης Xατζηγεωργίου.

Η 4η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίδειξη .LAK και τον Λάκη Γαβαλά να πραγματοποιεί ένα ανατρεπτικό show με τίτλο “We love family”. Ο σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν σε μια τέντα ειδικής κατασκευής στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, που μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή, street style επίδειξη μόδας με έμπνευση την οικογένεια. Μία ολοκληρωμένη συλλογή που περιλάμβανε παιδικά, γυναικεία και ανδρικά pret-a-porter, σε μία ολοζώντανη πασαρέλα στην οποία εκτός από τα μοντέλα, περπάτησαν παιδιά, μικρόσωμα σκυλιά αλλά και ένα μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι αποτυπώνοντας εύστοχα την έμπνευση του σχεδιαστή.

Bomber jackets, εκκεντρικές εμφανίσεις και γήινες αποχρώσεις είναι κάποια από τα στοιχεία της συλλογής που απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρακολούθησαν τις επιδείξεις της 4 ης ημέρας της 23ης Athens

Xclusive Designers Week: Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Γκαγκάκη, Έλενα Βρεττού, Νικολέτα Ράλλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, κ.α.

Η τελευταία μέρα των επιδείξεων ξεκίνησε με το πολυαναμενόμενο fashion show του Yiorgos Eleftheriades στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ο οποίος παρουσίασε τις δημιουργίες του για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018.

Τρεις διαφορετικές συλλογές, Υ.Ε woman ,Yesymphony και Υ.Ε συνέθεσαν ένα καθηλωτικό fashion show, με κύριο χαρακτηριστικό την πολυμορφία υφασμάτων, τις loose γραμμές, αλλά και τις γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με εμπριμέ και φλοράλ μοτίβα. Μίντι αέρινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες με περίτεχνα κοψίματα, πουκάμισα και shirt dresses με μεγάλα ανοίγματα στα μανίκια ξεχώρισαν στη νέα γυναικεία του συλλογή.

Ο Sotiris Georgiou παρουσίασε τη νέα συλλογή F/W 2018-19 με γυναικείες και ανδρικές δημιουργίες. Κυριάρχησε η urban αισθητική και τα εντυπωσιακά digital prints, συνδυασμένα με μοναδικά statement shoes. Έντονες αντιθέσεις με τις γήινες αποχρώσεις να συναντούν το μωβ και το magenta. Στην επίδειξη ξεχώρισαν τα πανωφόρια με τις ογκώδεις φόρμες, καθώς και τα σακάκια και τα jackets με τα ιδιαίτερα φουσκωτά μανίκια.

Η νέα συλλογή της Parle Moi για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάστηκε με μια επίδειξη γεμάτη θηλυκότητα και αισθησιακή κομψότητα. Μακριά αλλά και κοντά φορέματα, ολόσωμες φόρμες και two-piece δημιουργίες στη νέα της συλλογή. Παρουσιάστηκαν

επίσης τουαλέτες με συνδυασμό υλικών, εντυπωσιακά σκισίματα και ουρές με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Τα βραδινά σύνολα κυρίως σε nude, μαύρες και λευκές αποχρώσεις κέρδισαν τις εντυπώσεις. Την επιμέλεια του μακιγιάζ των επιδείξεων της εβδομάδας μόδας είχε για ακόμα μία φορά η Shiseido, ο πρωτοπόρος ιαπωνικός οίκος καλλυντικών συνυφασμένος με τις τέχνες και τη μόδα, υπό την καθοδήγηση του Makeup Director Βαγγέλη Θώδου.

Το haistyling των επιδείξεων μόδας της τελευταίας ημέρας στο Ζάππειο Μέγαρο, επιμελήθηκε ο Ηλίας Καραχάλιος των Ilias Staff, με τα μοναδικά προϊόντα Rene Furterer, του επίσημου gold hairstyling sponsor της διοργάνωσης.

Η 23 η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώθηκε με το φαντασμαγορικό show των ΜI-RO το βράδυ της Κυριακής. Εκτυφλωτικά λαμπερές αποχρώσεις του aqua, του γαλάζιου, της λεβάντας, του ροζ και του κόκκινου, διαφορετικές υφές και ντραπέ τεχνικές ήταν

τα κυρίαρχα στοιχεία της νέας κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής για το καλοκαίρι του ’18. Εντυπωσιακές και αέρινες τουαλέτες, μικρά 80s φορέματα, κρύσταλλα, παγέτες, και patchwok από disco glitter γέμισαν το Ωδείο Αθηνών. Ειδικά κατασκευασμένα

installations με neon φώτα που θύμισαν έργα contemporary art, κοσμούσαν το χώρο δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα με την εκθαμβωτική λάμψη του λευκού. Την επίδειξη μόδας των MI-RO υποστήριξε η Ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών

Bioten.