Apimages
Apimages
CHIARA FERRAGNI

Η νέα συλλογή παπουτσιών της πιο διάσημης μπλόγκερ, Κιάρα Φεράνι είναι fun


Κι όμως, οι influencers είναι, τελικά, όπως κι εμείς!

Από ό,τι φαίνεται η αγάπη τους για την Disney είναι τόσο δυνατή όσο και η δική μας.

Απόδειξη; Kαι η Κιάρα Φεράνι, η πιο διάσημη blogger, η γυναίκα πίσω από το The Blonde Salad μόλις κυκλοφόρησε την νέα limited edition συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με την Disney.

H Κιάρα που πρόσφατα έγινε μητέρα, μετά την μεγάλη επιτυχία της γραμμής παπουτσιών με το όνομα της, ξαναχτυπά. Για την Disney το όνομα της Iταλίδας influencer ήταν σίγουρα στις τοπ επιλογές αφού με αυτό τον τρόπο η Disney εισβάλλει για τα καλά στην high street μόδα.

Η συλλογή αποτελείται από πέντε πολύ ξεχωριστά κομμάτια με girly και παιχνιδιάρικη αισθητική. Έρχεται σε δύο σιλουέτες, mules και slip-on sneakers, στολισμένα με πολυτελή υφάσματα, όπως βελούδο, σουέτ και λουστρίνι.

Τα παπούτσια θα έχουν μια σειρά από στοιχεία εμπνευσμένα από την Minnie Mouse και μεγάλη δόση διακοσμητικών κρυστάλλων. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 245 ευρώ έως 384 ευρώ.

Το μωρό της είναι ήδη ντυμένο με κομμάτια Disney και η ίδια, έχει δηλώσει την λατρεία της δυνατά και υπερήφανα, μιας και έχει ακόμη και ένα tattoo Mickey στον αριστερό καρπό της. «Η αγάπη μου για τον Mickey Mouse δεν είναι μυστικό», δήλωσε ο Ferragni.

«Ήμουν ενθουσιασμένη όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή με την αγαπημένη του Μίκυ, Μίνι! Το iconic στιλ της ήταν τόσο διασκεδαστικό για να δουλέψουμε, ο φιόγκος, τα γάντια της και τα χρώματα της έχουν ενσωματωθεί στις ανάγκες μας».

Για μια ματιά στο σύνολο της σειράς, κάντε κλικ μπροστά. Η συλλογή Chiara x Shop Disney θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω shopdisney.com από την Πέμπτη 5 Απριλίου.