H Calzedonia έκανε unbox στο καλοκαίρι με το πιο φαντασμαγορικό Fashion show | 0 bovary.gr
H Calzedonia έκανε unbox στο καλοκαίρι με το πιο φαντασμαγορικό Fashion show | 0 bovary.gr
13|04|2018 15:14
SHARE
CALZEDONIA

H Calzedonia έκανε unbox στο καλοκαίρι με το πιο φαντασμαγορικό Fashion show


«Όλα τα μάτια του πλανήτη θα είναι στραμμένα στη Βερόνα»

...ακούστηκε η φωνή της Τζίνας μέσα στο αεροπλάνο που εκτελούσε απευθείας πτήση από την Αθήνα στην ιταλική πόλη που θυμίζει σαιξπιρικό σκηνικό. 

Το φαντασμαγορικό σόου θα ξεκινούσε στις 7. Μέχρι τότε η Calzedonia θα φρόντιζε να ζήσουν Fashion Editors αλλά και bloggers από κάθε γωνιά του πλανήτη, μια καθαρόαιμη ιταλική εμπειρία. 

Στα HQ της Calzedonia, αρχικά επισκεφθήκαμε το Fashion Gallery. Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό και beachwear, συμπλήρωνε ένα εντυπωσιακό Ινσταγκραμικό σκηνικό.

 Ξεχωρίσαμε τα πολύχρωμα floral μοτίβα με μικρά εξωτικά ζωάκια με aloha vibes που παραπέμπουν στην Καραϊβική, τη σειρά με floral απλίκες και διαφάνειες με romantic look. 

Αυτό το καλοκαίρι, η Calzedonia λανσάρει για πρώτη φορά το βελούδο στα μαγιό σε μια χρωματική παλέτα που θυμίζει candy bar. Η λαμπερή και απαλή υφή του συγκεκριμένου special υφάσματος το κάνει δελεαστικό για stylish και trendy εμφανίσεις ενώ είναι ιδανικό τόσο για τη θάλασσα όσο και για την πισίνα.

Σύντομη βόλτα στη Βερόνα. Γαστριμαργικές αναζητήσεις σε διάσημη τρατορία, stories από τον ποταμό Αδίγη, ψώνια (για τους shopaholics) στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σουβενίρ από το άγαλμα και το μπαλκόνι της Ιουλιέττας και παγωτό φουντούκι τζελάτο για να κλείσει γλυκά η bella passeggiata!

Είδαμε τα πιο ωραία μαγιό του καλοκαιριού, μέσα σε ένα μαγικό κουτί

Το φαντασμαγορικό show, έκανε unbox στο καλοκαίρι και την πιο ωραία μας διάθεση. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους ιταλούς, διεθνείς celebrities και social media influencers, το μαγικό κουτί της Calzedonia, μάς παρέσυρε σε έναν συνεχόμενο χορευτικό ρυθμό. 

Το show ήταν η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιαστεί και η πρώτη beachwear Special Edition. Η συλλογή περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα. Μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν ως outerwear, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits. Πρόκειται για την πιο πολύτιμη, μοναδική σειρά.

Αυτή τη σεζόν δίνεται μεγάλη έμφαση και σε νέα, διαφορετικά χρώματα που δίνουν σάρκα και οστά σε μία σειρά με μονοχρωματικά μαγιό.

Νέα σχήματα και στυλ ενισχύουν το αποτέλεσμα ενώ τα βολάν και τα κοψίματα με έμπνευση από τα 80s καθιστούν τα μαγιό της σειράς must have για το φετινό καλοκαίρι. Ψηλόμεσα και brazilians, εκφράζουν ένα κλασικό στυλ μέσα από μία νέα ματιά. 

Tο summer show ήταν μία οπτική έκπληξη για τον θεατή, μία πασαρέλα μαγιό out of the box που όμως πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα «μαγικό κουτί».