Βreaking -H H&M συνεργάζεται με τον οίκο Moschino | 0 bovary.gr
Βreaking -H H&M συνεργάζεται με τον οίκο Moschino | 0 bovary.gr
MOSCHINO Tv H&M

Βreaking -H H&M συνεργάζεται με τον οίκο Moschino


Η H & M έχει γράψει την δική της ιστορία με επικές συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες πολυτελείας κάνοντας με αυτόν το τρόπο τα designer κομμάτια προσιτά σε όλους.

Από τις ονειρεμένες λουλουδένιες δημιουργίες του Erdem μέχρι τα παριζιάνικα κομμάτια Isabel Marant, ο σουηδικός λιανοπωλητής είναι το μέσο μεταξύ του luxurious και της καθημερινής ευκολίας. Και η τελευταία συνεργασία τους δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Μάλιστα είναι από τις πιο φανταστικές ειδήσεις που έχουμε ακούσει τελευταία και ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται

 

Το Σάββατο 14 Απριλίου ανακοινώθηκε ότι η H & M και ο Ιταλικός οίκος Moschino συνεργάζονται σε μια νέα συλλογή που θα ονομάζεται Moschino [tv] H & M. Ο creative director του Moschino, Jeremy Scott, θα δημιουργήσει γυναικεία αλλά και ανδρικά κομμάτια, καθώς και αξεσουάρ.

 

Μια κλήση μέσω  Instagram live της Gigi Hadid με τον φίλο της Jeremy Scott αποκάλυψε την είδηση: η επόμενη συνεργασία της H&M είναι με τον οίκο MOSCHINO – την εμβληματική ιταλική μάρκα, στην οποία ο Jeremy Scott έχει δώσει νέα ποπ ενέργεια από το 2013, όταν και ανέλαβε ως Δημιουργικός Διευθυντής.

Η είδηση για τη νέα συνεργασία με σχεδιαστή της Η&Μ αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου πάρτι του οίκου MOSCHINO στο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια.

 

Ο Jeremy Scott σχεδίασε για την H&M μια νέα συλλογή για άνδρες και γυναίκες, καθώς και μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ και κάποιες έξτρα εκπλήξεις.

Η ΜOSCHINO [tv] H&M, μια συλλογή γεμάτη ζωντάνια, χαρά και χιούμορ και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο και online από τις 8 Νοεμβρίου.

«Αυτή η συνεργασία με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να δώσω κάτι και πάλι. Πολλοί νέοι αγαπούν τα ρούχα μου. Χαίρομαι που αυτό πρόκειται να είναι προσιτό »,δήλωσε ο Scott στη Vogue.

Τα κομμάτια θα είναι όλα διαφορετικά, εκκεντρικά, όπως μας έχει συνηθίσει με το signature στιλ του και την αντισυμβατική προσέγγιση του για τη μόδα ο Moschino .

Ένα φόρεμα καμπαρτίνα με παγιέτες, σακάκια και μια φανέλα χόκεϊ αντί των κλασικών βραδινών ρούχων.

Επιπλέον, η iconic τσάντα biker jacket bag που είναι γνωστή από το Insta, και πρωτοκυκλοφόρησε πριν από λίγα χρόνια θα αναμορφωθεί τώρα για την H & M.

«Φτιάχνουμε την πιο μικροσκοπική biker bag από ποτέ. Το αγαπώ. Θα μπορούσε να είναι ένα κολιέ. Θα μπορούσε να κρατήσει έναν αναπτήρα, ή τίποτα».

Το δοκίμασα για τον Moschino, αλλά δεν το παρήγαμε, και ένιωθα πως πρέπει να επιστρέψει».

Με τιμές που κυμαίνονται από 20 έως 250 ευρώ, κάτι μας λέει πως με την κυκλοφορία της στις 8 Νοέμβρη η συλλογή θα προκαλέσει πανικό.